Witcher 3: Wild Hunt: περίοδος κυκλοφορίας της αναβαθμισμένης έκδοσης

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Witcher στο Twitter, ότι η αναβαθμισμένη έκδοση του Witcher 3: Wild Hunt για τις κονσόλες νέας γενιάς θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Let's make this 7th anniversary even better, shall we?

We're delighted to share that the Next Gen version

of The Witcher 3: Wild Hunt is planned to release in Q4 2022.

See you on the Path, witchers! pic.twitter.com/2wQbxMP4zh

The Witcher (@witchergame) May 19, 2022

Η αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου είχε ανακοινωθεί από τον Ιούλιο του 2021 και θα φέρει αρκετά γρηγορότερα loading times, υποστήριξη ray-tracing και άλλες οπτικές αναβαθμίσεις. Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2022 είχε ανακοινωθεί η αναβολή της κυκλοφορίας της αναβαθμισμένης έκδοσης του Witcher 3: Wild Hunt, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Η εταιρεία ανάπτυξης τότε είχε επικαλέστει ότι υπάρχει αρκετή δουλειά η οποία χρειαζόταν να γίνει προκειμένου να παραδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ανάπτυξη της νέας έκδοσης για τις κονσόλες PS5 και Xbox Series βρίσκεται σε καλό σημείο και έτσι το παράθυρο κυκλοφορίας πλέον είναι εντός του 2022.

Η ανακοίνωση της περιόδου κυκλοφορίας της νέας έκδοσης έγινε στην έβδομη επέτειο από την κυκλοφορία του Witcher 3, το αναλυτικό review του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

The post Witcher 3: Wild Hunt: περίοδος κυκλοφορίας της αναβαθμισμένης έκδοσης appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα