Τι ετοιμάζει η Ubisoft για μετά την διάθεση του Immortals Fenyx Rising

Η Ubisoft ανακοίνωσε το τι έχει ετοιμάσει για το Immortals Fenyx Rising, μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αρχικά θα έχουμε ένα Season Pass με τρία story driven expansions –A New God, Myths of the Eastern Realm και The Lost Gods-, δωρεάν περιεχόμενο, όπως daily και weekly quests, community

contests, vault challenges και διάφορα cosmetic αντικείμενα.

Το Season Pass περιλαμβάνεται στο Immortals Fenyx Rising Gold Edition, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά.

Θυμίζουμε ότι το Immortals Fenyx Rising έχει επιμεληθεί και αναπτύξει η ομάδα της Ubisoft Quebec, υπεύθυνη για το Assassin’s Creed Odyssey, και θα αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό IP, που υπόσχεται να φέρει μια “μεγάλη μυθολογική περιπέτεια”. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του/της Fenyx, ενός φτερωτού ημίθεου, σε μια προσπάθεια να σώσουν τους Έλληνες θεούς και τον κόσμο από μια σκοτεινή κατάρα. Στην ταξίδι τους θα πρέπει να κυριαρχήσουν τις θρυλικές δυνάμεις των θεών, να ξεπεράσουν διάφορες δοκιμασίες και να βρεθούν αντιμέτωποι με ισχυρά μυθολογικά πλάσματα.

Το Immortals Fenyx Rising κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου για τα Google Stadia, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Luna και Nintendo Switch.

Περισσότερα στοιχεία για το Immortals Fenyx Rising, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου.

The post Τι ετοιμάζει η Ubisoft για μετά την διάθεση του Immortals Fenyx Rising appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα