Το Assassin’s Creed Valhalla ξεπέρασε το νέο Call of Duty – UK Retail Charts 14 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερα από 790.000 retail τίτλοι πωλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία, νούμερο που αντιστοιχεί σε αύξηση 96% μέσα σε εφτά ημέρες, με τα έσοδα να φτάνουν τα 36.4 εκατομμύρια λίρες, ποσό που μεταφράζεται σε άνοδο 165% για το ίδιο χρονικό διάστημα. Παρά το γεγονός ότι το PlayStation 5 ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην χώρα, το 19% των τίτλων που πωλήθηκαν ήταν για την καινούργια κονσόλα της Sony,

ποσοστό που καλύπτει το 25% των εσόδων της εβδομάδας στην χώρα.

Το Assassin’s Creed Valhalla βρέθηκε με το ντεμπούτο του στο No. 1 των retail πωλήσεων, με σχεδόν διπλάσια νούμερα συγκριτικά με το Assassin’s Creed Odyssey, ξεπερνώντας το καινούργιο Call of Duty: Black Ops Cold War. Το 42% των πωλήσεων του νέου τίτλου της Ubisoft ήταν στο PlayStation 4, το 18% στο PlayStation 5, και 40% ήταν των εκδόσεων για Xbox.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War βρέθηκε στο No. 2, με μειωμένες retail πωλήσεις κατά 64%, κατάταξη η οποία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική απόδοση του τίτλου στην αγορά, αφού η Activision δήλωσε ότι ο τίτλος έσπασε νέο ρεκόρ σε digital πωλήσεις πρώτης ημέρας κυκλοφορίας παγκοσμίως. Το 39% των πωλήσεων ήταν στο PlayStation 4, 34% στο Xbox One, 17% στο PlayStation 5 και 9% στα Xbox Series.

Την τρίτη θέση των retail charts κατέκτησε το νέο Spider-Man: Miles Morales, με το 71% των πωλήσεων να αφορούν το PlayStation 5 και το 29% το PlayStation 4. Το FIFA 21 έπεσε στο No. 4, και το Animal Crossing: New Horizons στο No. 5, κλείνοντας την πρώτη πεντάδα. Το Demon’s Souls έκανε το ντεμπούτο στο No. 6, και τα Super Mario 3D All-Stars, Mario Kart 8: Deluxe, Minecraft (Switch) και Watch Dogs: Legion βρέθηκαν την έβδομη, όγδοη, ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Assassin’s Creed ValhallaCall of Duty: Black Ops Cold WarMarvel’s Spider-Man: Miles MoralesFIFA 21Animal Crossing: New HorizonsDemon’s SoulsSuper Mario 3D All-StarsMario Kart 8: DeluxeMinecraft (Switch)Watch Dogs: Legion

The post Το Assassin’s Creed Valhalla ξεπέρασε το νέο Call of Duty – UK Retail Charts 14 Νοεμβρίου 2020. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα