Το FIFA 21 για πρώτη φορά στην κορυφή της αγοράς των Η.Π.Α. – US NPD Charts Οκτωβρίου 2020

Τα 3.8 δισεκατομμύρια δολάρια άγγιξε η δαπάνη για video games στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής τον Οκτώβριο, αύξηση 14% από έτος σε έτος. Αναλυτικότερα, η κατηγορία hardware είδε άνοδο 41% από πέρυσι, με έσοδα 259 εκατομμύρια δολάρια, με το Nintendo Switch να καταγράφει νέο ρεκόρ αξίας πωλήσεων για τον μήνα, ξεπερνώντας το προηγούμενο που κατείχε το Wii

το 2008. Τα αξεσουάρ είχαν επίσης αύξηση της τάξεως 23% από τον προηγούμενο χρόνο, με έσοδα 148 εκατομμύρια δολάρια.

Όσον αφορά το software, οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν τα 3.43 δισεκατομμύρια δολάρια, άνοδος 12% από πέρυσι, με το FIFA 21 να κατακτά το No. 1 στην αγορά των Η.Π.Α. για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise. Το Madden NFL 21 βρέθηκε στο No.2, το Watch Dogs: Legion έκανε το ντεμπούτο στο No. 3, το NHL 21 στο No. 4, με το Mario Kart Live: Home Circuit να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Η χαμηλή θέση του NBA 2K21 στο No. 13, το οποίο παραδοσιακά βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, οφείλεται στο γεγονός ότι η Take Two Interactive δεν συμπεριλαμβάνει πια τις ψηφιακές πωλήσεις όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Οι 20 τίτλοι με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τον μήνα Οκτώβριο ήταν οι εξής:

FIFA 21Madden NFL 21Watch Dogs: LegionNHL 21Mario Kart Live: Home CircuitSuper Mario 3D All-StarsAnimal Crossing: New HorizonsStar Wars: SquadronsCall of Duty: Modern WarfareCrash Bandicoot 4: It’s About TimeMario Kart 8: DeluxeGhost of TsushimaNBA 2K21Marvel’s AvengersSuper Smash Bros. UltimateRing Fit AdventureThe Legend of Zelda: Breath of the WildTony Hawk’s Pro Skater 1 + 2Super Mario PartyNew Super Mario Bros. U Deluxe

The post Το FIFA 21 για πρώτη φορά στην κορυφή της αγοράς των Η.Π.Α. – US NPD Charts Οκτωβρίου 2020 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα