Νέο DLC για το Trine 4: The Nightmare Prince

Οι Modus Games και Frozenbyte –publisher και developer αντίστοιχα- αποκάλυψαν ότι το Trine 4: The Nightmare Prince θα λάβει ένα νέο story-driven DLC για το campaign του, την Άνοιξη του 2021. Το DLC θα έχει την ονομασία “Melody of Mystery”, και θα μεταφέρει το ηρωικό τρίο του παιχνιδιού πίσω στην Astral Academy για να διερευνήσει έναν “μαγεμένο ύπνο” που έχει τυλίξει τους μαθητές της ακαδημίας.

Ενώνοντας

τις δυνάμεις τους, οι Amadeus, Pontius και Zoya θα ακολουθήσουν ένα μυστηριώδες πνεύμα, που έχει κατά λάθος απελευθερωθεί, μέσα σε έξι νέα επίπεδα, έχοντας στην διάθεση τους μια σειρά από αναβαθμισμένες ικανότητες. Στην συνταγή θα πρέπει να προσθέσουμε αρκετούς νέους και “φρέσκους” γρίφους που ενσωματώνουν νέα στοιχεία όπως παγωμένες επιφάνειες, πυρσούς, μαγνήτες και κρυστάλλους, οπότε οι παίκτες θα έχουν πολλά νέα πράγματα για να ανακαλύψουν όταν κυκλοφορήσει το DLC.

Το Trine 4: The Nightmare Prince κυκλοφορεί για Xbox One, το PlayStation 4 και το Nintendo Switch, επιστρέφοντας στις κλασικές side-scrolling plataforming ρίζες της σειράς, με γρίφους με υποστήριξη τόσο για solo players αλλά και για co-op ομάδες έως και τεσσάρων heroes, με μοναδικές classes όπως wizard, knight και thief.

Το Melody of Mystery DLC θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch την Άνοιξη του 2021.

The post Νέο DLC για το Trine 4: The Nightmare Prince appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα