Στις αρχές του 2019 το Close to the Sun

Ένας survival horror τίτλος που διεξάγεται στο 1890.

To ιταλικό studio ανάπτυξη, Storm in a Teacup ανακοίνωσε ότι ο νέος survival horror τίτλος που ετοιμάζει, με την ονομασία «Close to the Sun», θα κάνει την εμφάνισή του σε Xbox One, PlayStation 4

και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Το Close to the Sun θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1890 και θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα ταξίδι με το θρυλικό Nikola Tesla σε μια εναλλακτική εκδοχή της Ιστορίας. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο της Rose, μιας νεαρής δημοσιογράφου που ανακαλύπτει γρήγορα ότι κάτι έχει πάει τρομερά στραβά με το τελευταίο επιστημονικό πείραμα του Tesla, που πραγματοποιήθηκε εν πλω στη μέση της θάλασσας.

Το Close to the Sun θα είναι ένα παιχνίδι survival horror, πρώτου πρόσωπου, με τους παίκτες να πρέπει να καλούνται να λύσουν διάφορα προβλήματα επάνω στο πλοίο για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην ιστορία. Κατά την διάρκεια της περιπέτειας οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν με έναν σύμμαχο, ενώ θα είναι εντελώς άοπλοι, γι 'αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να αποφύγουν εχθρούς που μπορεί να συναντήσουν.

Όπως προείπαμε το Close to the Sun θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One και PC το πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες εικόνες μέσα από το παιχνίδι.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα