Tο line-up της THQ Nordic για την Gamescom 2018

Με Darksiders III, Biomutant και πολλά άλλα.

Η THQ Nordic ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα φέρει και θα παρουσιάσει στα πλαίσια της φετινής Gamescom 2018, στην Κολωνία της Γερμανίας στις 21 Αυγούστου. Για πρώτη φορά, όσοι επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το Darksiders III. Επίσης, η THQ Nordic

αναφέρει ότι θα παρουσιάσει τέσσερις τίτλους στην περιοχή που θα είναι διαθέσιμη για το κοινό, οι όποιοι θα είναι και διαθέσιμοι προς δοκιμή.

Συγκεκριμένα όσοι βρεθούν εκεί θα δοκιμάσουν πρώτοι στον κόσμο το Darksiders III ενώ θα συναντήσουν και την Legion, την cosplayer της εταιρίας και θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα για τον τίτλο, στη διάρκεια του καθημερινού σόου που έχει ετοιμαστεί. Επίσης για πρώτη φορά, οι επισκέπτες της Gamescom θα δουν τον νέο co-op τιτλο τεσσάρων ατόμων, Generation Zero, ένα εκρηκτικό παιχνίδι που διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική Σουηδία της δεκαετίας του 1980. Το Biomutant, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της περσινής Gamescom, επιστρέφει με ένα απίστευτο, νέο demo γεμάτο Kung-Fu, δράση, όπλα, πλάσματα και τρέλα. Το Fade to Silence θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα κόσμο ανελέητου χειμώνα, όπου θα πρέπει να πολεμήσουν όχι μόνο την πείνα και τα τέρατα, αλλά και την ίδια την φύση.

Τέλος σύμφωνα με την εταιρεία, ακόμη τέσσερα παιχνίδια θα παρουσιαστούν κεκλεισμένων των θυρών και το ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην επίσημη έναρξη της Gamescom.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα