Αποκαλύφθηκε η Collector’s Edition του Resident Evil 2 Remake

Με άγαλμα και πολλά καλούδια…

Η Capcom αποκάλυψε τη συλλεκτική έκδοση ενός από τους πιο αναμενόμενους τίτλους της βιομηχανίας που αναμένονται να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Φυσικά μιλάμε για την Collector's Edition του Resident Evil 2 Remake, η οποία μέχρι στιγμής θα πωλείται αποκλειστικά από τα EB Games και το GameStop στη Βόρεια Αμερική,

όταν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο τον Ιανουάριο του 2019.

Μέσα στα περιεχόμενα της Collector’s Edition μπορούμε να βρούμε μια φιγούρα του Leon S. Kennedy, 12 ιντσών (30cm) μαζί με ένα αντίγραφο της Deluxe Edition του παιχνιδιού με το ψηφιακό soundtrack, ένα artbook και τα σχέδια της ανακαινίσεως του αστυνομικού τμήματος της Raccoon City.

Όσον αφορά στα περιεχόμενα της Deluxe Edition, θα έχουμε -εκτός του βασικού παιχνιδιού- ένα Original Ver.' Soundtrack Swap, δύο κοστούμια για τον Leon -τα Arklay Sheriff και Noir-, το όπλο «Samurai Edge - Albert Model» και τις στολές «Military», «Noir» και «Eliza Walker» για την Claire Redfield. Θα υπάρχει επίσης ένα pre-Order bonus DLC με δύο Deluxe όπλα -τα «Samurai Edge - Chris Model» και «Samurai Edge - Jill Model».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Capcom παρουσίασε τον τελικό σχεδιασμό της Claire Redfield για το νέο Resident Evil 2, συμπληρώνοντας το νεότερο και "πιο φρέσκο πρόσωπο" του Leon, με εμφάνιση που ευθυγραμμίζεται με την άφιξή της Claire στη Raccoon City με μοτοσυκλέτα.

Το Resident Evil 2 θα κυκλοφορήσει στο Xbox One και στο PlayStation 4 στις 25 Ιανουαρίου 2019, με την Collector's Edition να είναι διαθέσιμη για στα $199.99 στη Βόρεια Αμερική από το GameStop και το EB Games.

Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση για την ευρωπαϊκή Collector’s Edition του Resident Evil 2 Remake.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα