Η Samsung ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone;

Techblog.gr

Φήμες αναφέρουν ότι η Samsung ετοιμάζει το δικό της Android gaming smartphone, ακολουθώντας την τάση εταιρειών όπως οι Razer, Xiaomi, Asus και άλλες οι οποίες έχουν εκφράσει την ίδια επιθυμία. Χρειαζόμαστε ένα τέτοιο smartphone;

Ο leakster @MMDDJ_, ο οποίος έχει συχνά αποδειχτεί αξιόπιστος αναφορικά με τις πληροφορίες που διαρρέει σχετικά

με τα προϊόντα της Samsung, ανέρτησε στο Twitter το ότι η Samsung ετοιμάζει ένα gaming smartphone, χωρίς να αναφέρεται σε οτιδήποτε άλλο σχετικά με πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά ή ειδικές λειτουργίες για τους λάτρεις των video games στα smartphones.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως η Samsung θα εφοδιάσει ένα τέτοιο smartphone με ό,τι καλύτερο υπάρχει από hardware και software, κάτι το οποίο γίνεται στις ναυαρχίδες της κάθε χρόνο, αφού αποτελούν τις high-end προτάσεις της εταιρείας. Θα πρέπει να εμπνευστεί με κάτι καινοτόμο το οποίο θα κινητοποιήσει τους καταναλωτές στο να επιλέξουν το φημολογούμενο gaming smartphone της Samsung από τη ναυαρχίδα της, η οποία θα έχει εξίσου κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως να δούμε ένα smartphone με οθόνη στα 120Hz, όπως έκανε και η Razer με το Razer Phone, έτσι ώστε η συνολική εμπειρία χρήσης της συσκευής, ειδικά κάτω από τις συνθήκες των video games, να γίνεται όσο πιο ομαλά και άμεσα γίνεται. Τέλος, η Samsung θα μπορούσε να κάνει overclock το Snapdragon ή Exynos επεξεργαστή, ψύχοντάς τον για να μην υπερθερμανθεί, με τον τρόπο που έπραξε η Asus με το Asus ROG, για ακόμα πιο extreme επιδόσεις κατά τη διάρκεια των video games.

Keywords
Τυχαία Θέματα