Συλλεκτικό PS4 Pro στα χρώματα του Spider-Man

Το πιο κόκκινο PlayStation 4!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του Spider-Man και όσους σκόπευαν να γίνουν κάτοχοι του PlayStation 4 Pro το επόμενο διάστημα, καθώς η Sony ανακοίνωσε μία εντυπωσιακή συλλεκτική έκδοση της κονσόλας, αφιερωμένη

στον άνθρωπο αράχνη. Η συγκεκριμένη έκδοση της κονσόλας έρχεται σε βαθύ κόκκινο glossy χρώμα, το οποίο η Sony ονομάζει "Amazing Red", ενώ πάνω της είναι χαραγμένο το σήμα του γνωστού ήρωα.

Η κονσόλα διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1 ΤΒ και συνοδεύεται από το αντίστοιχο συλλεκτικό "Amazing Red" Dualshock 4, ενώ μέσα στο πακέτο περιέχεται και ο τίτλος της Insomniac σε retail μορφή και ένας κωδικός για το "The City That Never Sleeps" πακέτο περιεχομένου.

Το παραπάνω συλλεκτικό pro bundle αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα θα διατεθεί και το Spiderman bundle με το συλλεκτικό "Amazing Red" απλό PS4.

Για όσους δεν προλάβουν τα παραπάνω, η Sony έχει ανακοινώσει πως θα διαθέσει αρκετά bundles του τίτλου μαζί με τις παραδοσιακές "Jet Black" εκδόσεις των PS4 και PS4 Pro.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα