Τα πρώτα λεπτά του The Walking Dead: The Final Season

Φτάνοντας στο τέλος.

Στο πλαίσιο της φετινής Comic Con, που έλαβε χώρα στο San Diego της Καλιφόρνια, η Telltale έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με gameplay από τα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου επεισοδίου του The Walking Dead: The Final Season.

Στο εν λόγω βίντεο μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον οπτικό τομέα και το art direction που ακολουθεί

η Telltale σε αυτό το παιχνίδι και παράλληλα βιώνουμε μια νέα περιπέτεια από την οπτική γωνία της Clementine, η οποία συνεχίζει να περιπλανιέται στον κόσμο, ψάχνοντας ένα μέρος που να μπορεί να αποκαλεί "σπίτι". Στο ταξίδι της αυτό τη συντροφεύει ένα ορφανό αγόρι, ο AJ, ενώ, όπως υπόσχεται η Telltale Games, οι παίκτες θα βιώσουν μια "άκρως συναισθηματική και ενδιαφέρουσα" τελευταία σεζόν παίζοντας στο πλευρό της Clementine, θα κάνουν επιλογές που θα καθορίσουν τη σχέση της με τους άλλους χαρακτήρες και θα καθορίσουν εκείνοι τον τρόπο με τον οποίο τελειώνει η ιστορία της.

Το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead: The Final Season αναμένεται να διατεθεί για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 14 Αυγούστου, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα διατεθεί και για το Nintendo Switch. Όσοι παίκτες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Season Pass του παιχνιδιού, μπορούν να το προπαραγγείλουν με έκπτωση 10% από τα ψηφιακά καταστήματα της εκάστοτε πλατφόρμας.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα