Πλήρης αποκάλυψη του Outriders

Ταξίδι σε έναν αφιλόξενο κόσμο.

Αποκαλύφθηκε πλήρως το νεότερο project της Square Enix μέσω ενός livestream που μεταδόθηκε από την ίδια το βράδυ της Πέμπτης 14/2.

Ο λόγος φυσικά για το Outriders, που όπως έγινε γνωστό αποτελεί ένα third-person shooter, RPG και διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου η επιστημονική φαντασία συναντά τη βαρβαρότητα. Η Γη έχει πλέον καταστραφεί, και όσοι

έχουν επιζήσει αναζητούν ένα νέο καταφύγιο στο διάστημα, για το οποίο θα πρέπει να επιβεβαιωθούν αρχικά πως είναι απόλυτα ασφαλείς πριν ξεκινήσει η διαδικασία της αποβίβασης. Αυτός φαίνεται να είναι και ο ρόλος των Outriders, ειδικοί πράκτορες που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, διαθέτοντας combat skills που τους επιτρέπουν να αναγνωρίζουν τυχόν υπάρχουσες απειλές, προκειμένου να εξασφαλίσουν την προσγείωσή τους σε ένα ευρύ και ασφαλές μέρος.

Στο ταξίδι τους συναντάνε τον πλανήτη Enoch. Έναν πλανήτη με φυσική ομορφιά και υπάρχουσα μορφή ζωής που μοιάζει ακίνδυνη, στον οποίο αποφασίζουν να αποβιβαστούν. Οι Outriders ενημερώνουν πως υπάρχουν ορισμένα περίεργα φαινόμενα στην επιφάνεια του συγκεκριμένου πλανήτη που θα ήθελαν να ερευνήσουν, αλλά πριν την υλοποίηση της έρευνάς τους δίνεται εντολή προς εκκίνηση της διαδικασίας για την προσγείωση τους στον Enoch. Εκεί έρχονται σε επαφή με την μυστηριώδη και απροσδιόριστη ενεργειακή καταιγίδα “The Anomaly”, η οποία σκοτώνει ή παραμορφώνει τους επιζώντες και θέτει σχεδόν όλο τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό εκτός λειτουργίας. Με το χάος να κυριαρχεί παντού, ο Outrider που ελέγχει ο παίκτης, στην προσπάθειά του να σώσει τους επιζώντες μαζί με την ομάδα του, καταλήγουν όλοι παγωμένοι από την εν λόγω καταιγίδα.

Σχεδόν μετά από 30 χρόνια, ανακτούν τις αισθήσεις τους αντικρίζοντας έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Τα πρώην όμορφα τοπία του Enoch έχουν μετατραπεί σε αιματοβαμμένα χαρακώματα, καθώς σειρές από πτώματα βρίσκονται στις κατεστραμμένες περιοχές του πλανήτη, αναγκάζοντας τους επιζώντες να επιστρέψουν πίσω στις συνθήκες της παλαιολιθικής εποχής προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους, αφού ο τεχνολογικός τους εξοπλισμός και γενικότερα όποιους πόρους είχαν μαζί τους έχουν πλέον καταστραφεί, ενώ πέρα από την αναγέννηση των τοπίων του Enoch και οι ίδιοι οι Outriders αποκτούν οπλισμό και νέες μυστηριώδεις δυνάμεις, καθώς αναζητούν τους υπόλοιπους επιζώντες για να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί με αυτούς και κατ’ επέκταση με ολόκληρη την ανθρωπότητα, σε έναν σκοτεινό και βάρβαρο κόσμο.

Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με έως και τρεις άλλους φίλους ταυτόχρονα, σε μία τεράστια και βάναυση περιπέτεια, γεμάτη με φανταστικά όπλα, ποικιλία από loot και ευέλικτη ανάπτυξη του χαρακτήρα. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η ομάδα People Can Fly, η οποία έχει εργαστεί προηγουμένως -μεταξύ άλλων- στα Bulletstorm, Fortnight και Gears of War, με τα χρέη του publishing να ανήκουν στη Square Enix.

Το Outsiders αναμένεται να γίνει διαθέσιμο φέτος στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC, ενώ έχει επιβεβαιωθεί η διάθεσή του και για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Official Reveal Stream, παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα