Συνεργασία Microsoft-Samsung

Με στόχο μια "premium, cloud-based, game streaming εμπειρία".

Σε ανακοίνωση της συνεργασίας της με τη Microsoft προχώρησε η Samsung κατά την διάρκεια του πρώτου της Unpacked Event για το 2020, που μεταδόθηκε ζωντανά το βράδυ της Τρίτης 11/2.

Ειδικότερα, η εν λόγω συνεργασία της κορεατικής εταιρείας με τη Microsoft

αναφέρεται στον gaming τομέα της δεύτερης, στοχεύοντας στη δημιουργία μίας “premium, cloud-based, game streaming εμπειρίας”. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Microsoft: “Πιστεύουμε πως οι παίκτες ανά τον κόσμο πρέπει να έχουν πρόσβαση σε εκπληκτικούς και υψηλής ποιότητας τίτλους στη συσκευή της επιλογής τους. Η συνεργασία μας με τη Samsung αποτελεί για εμάς ένα σημαντικό βήμα σχετικά με τον τομέα του Project xCloud, κάνοντας το game streaming περισσότερο προσβάσιμο προς το κοινό. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περαιτέρω πληροφορίες αργότερα εντός του έτους”.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως το Forza Street της Microsoft, που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Windows Store, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στις συσκευές Galaxy της Samsung, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω των Galaxy Store και Google Play.

Keywords
Τυχαία Θέματα