Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sakura Wars

Την άνοιξη η επιστροφή της κλασικής σειράς στη Δύση.

Χαρμόσυνα νέα επιφύλασσε η Sega για το δυτικό κοινό που περίμενε με ανυπομονησία τον καινούργιο τίτλο της θρυλικής σειράς Sakura Wars. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως το Sakura Wars θα κυκλοφορήσει στη δυτική αγορά στις 28 Απριλίου, για το PlayStation 4. Επίσης, σύμφωνα με

τη Sega, το νέο Sakura Wars θα αποτελεί ένα soft reboot της δημοφιλούς σειράς, που ξεκίνησε το 1996.

Για την υλοποίηση αυτού του reboot επανήλθαν (με τη στήριξη της Sega) οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς, αλλά και καινούργιοι συντελεστές και δημιουργοί, οι οποίοι θα βοηθήσουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα επαναφοράς της σειράς στο προσκήνιο της gaming βιομηχανίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά Sakura Wars αποδίδει μια φανταστική εκδοχή της παλαιότερης εποχής - ιστορίας της Ιαπωνίας (περίοδος Taisho), μέσα από ένα steampunk περιβάλλον, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια ομάδα ηρωίδων που χρησιμοποιούν μηχανικές στολές (steam powered mechs) ώστε να αντιμετωπίσουν διάφορες απειλές δαιμόνων.

Από το παραπάνω σκηνικό δεν απουσιάζει και το πρωταγωνιστικό χαρακτηριστικό του τίτλου, το τμήμα του Visual Novel, το οποίο λειτουργεί ώστε να μπορέσουμε να γνωρίσουμε την ιστορία της κάθε ηρωίδας. Τέλος, η Sega παραχώρησε ένα βίντεο για το Sakura Wars, στο οποίο προβάλλει τον πρωταγωνιστή και τη γνωριμία του με κάποιες ηρωίδες του τίτλου, ενώ βέβαια δεν απουσιάζουν και μικρά αποσπάσματα από το καινούργιο σύστημα μάχης. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα