Περισσότερες πληροφορίες για το Resident Evil Resistance

Νέοι "masterminds" και χάρτες στο multiplayer mode του RE3.

Με το Resident Evil 3 να απέχει λιγότερο από δύο μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του, η Capcom ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων κυνηγών και χαρτών για το multiplayer τμήμα του επερχόμενου τίτλου της.

Ο λόγος φυσικά για το Resident Evil Resistance, μία 4vs1 asymmetrical survival horror εμπειρία,

κατά την οποία ένας κυνηγός δημιουργεί εμπόδια προκειμένου να εμποδίσει την απόδραση των επιζώντων, όπως το κάλεσμα διεφθαρμένων πλασμάτων, την τοποθέτηση παγίδων, το χειρισμό του περιβάλλοντος από τον ίδιο, καθώς και τη μετατροπή των καμερών ασφαλείας σε όπλα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες θα κληθούν να δράσουν υπό συνεργασία, χρησιμοποιώντας τις δικές τους μοναδικές ικανότητες και τα αντικείμενα που φέρει ο κάθε χαρακτήρας, έτσι ώστε να ξεγελάσουν τον κυνηγό και να επιτύχουν την απόδρασή τους πριν από το πέρας του χρόνου που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο πρώτος από τους δύο νέους κυνηγούς που θα εμφανιστούν στον τίτλο θα είναι η Alex Wesker, γνωστή ως η κύρια εχθρική χαρακτήρας από το Resident Evil Revelations 2, και για τον έμμεσο τρόπο δράσης που χρησιμοποιεί, προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς της, ασκώντας ψυχολογικό τρόμο και πειράματα. Ενσωματώνει το στήσιμο παγίδων και τον χειρισμό του περιβάλλοντος, με το μπλοκάρισμα δρόμων και την επέλαση zombies, ενώ στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα να καλέσει έναν σαρκοφάγο φυτικό οργανισμό ονόματι “Yateveo”, που αν και δεν διαθέτει δυνατότητα μετακίνησης στο χώρο, αποτελεί ένα ισχυρό μέσο παρεμπόδισης των παικτών από την απόδρασή τους εφόσον τοποθετηθεί σε στρατηγικό σημείο του χάρτη.

Δεύτερος mastermind θα είναι ο Ozwell Spencer, ένας μυστηριώδης εχθρός σε ολόκληρη τη σειρά Resident Evil, που αφήνει τους άλλους να κάνουν τις βρώμικες δουλειές του. Όντας ο τέταρτος κυνηγός, αναλαμβάνει πλέον ο ίδιος δράση ως ένας εκ των ιδρυτών της Umbrella Corporation, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κοπής άκρων της εταιρείας με σκοπό να βασανίσει τους επιζώντες. Αντίθετα με τους υπόλοιπους, που καλούν ελεγχόμενα βιολογικά όπλα εις βάρος των παικτών, ο Ozwell δημιουργεί πεδία διάλυσης στον χάρτη, που είναι επιζήμια για όποιον επιζώντα πλησιάσει ή βρεθεί εντός αυτών. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για την παρουσία τεσσάρων κυνηγών στο RE Resistance, τους Alex Wesker, Annette Birkin, Daniel Fabron και Ozwell Spencer.

Σχετικά με τους επιπρόσθετους χάρτες, θα υπάρχει η περιοχή με το όνομα “Casino”, ένας χώρος ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων του οποίου τα -ακόμη λειτουργικά- μηχανήματα υποδοχής και οι μάρκες που βρίσκονται σκορπισμένες στο έδαφος, μαρτυρούν τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους μετατράπηκε σε έρημο χώρο κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της Raccoon City. Ο τελευταίος επιπρόσθετος χάρτης φέρει την ονομασία “Abandoned Park” και αποτελεί ένα πάρκο θεματολογίας τρόμου, τοποθετημένο στα περίχωρα της πόλης, που εγκαταλείφθηκε με την έλευση των zombies και των βιολογικών όπλων στηνRaccoon City, καθώς τώρα, τέρατα πραγματικά και της φαντασίας του κοινού, περιμένουν υπομονετικά τους επισκέπτες.

Το Resident Evil Resistance αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με την κυκλοφορία του Resident Evil 3 στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα