Νέο gameplay από το Vampire: The Masquerade – Swansong

Οι Nacon και Big Bad Wolf Studio, publisher και developer αντίστοιχα, έκαναν διαθέσιμο νέο gameplay από το Vampire: The Masquerade – Swansong, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια νέα ματιά στο επερχόμενο narrative RPG.

Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο, και θα μας φέρει σε “επαφή” με την Boston Camarilla, μια μυστική κοινωνία που περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις βαμπίρ οικογένειες της πόλης.

Όσον αφορά την ιστορία του τίτλου, μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι μετά από μια επίθεση στην Camarilla από κάποιους μυστηριώδεις assassins, πέφτει στους ώμους των Galeb Bazory, Emem Louis και Leysha να ανακαλύψουν την ταυτότητα των assassins, κατόπιν εντολής του πρίγκιπα Hazel Iversen της Boston Camarilla. Η αποστολή μας είναι να διεισδύσουμε, να ερευνήσουμε και να φτάσουμε στο βάθος της επίθεσης, χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές δυνάμεις μας όπου χρειάζεται.

Λύνοντας γρίφους και συλλέγοντας στοιχεία, θα αλληλεπιδράσουμε επίσης με άλλους χαρακτήρες, ενώ θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τα χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών για να καθορίσουμε τις δεξιότητες, τις δυνάμεις και τα expertise τους. Η χρήση δυνάμεων θα έχει ένα τίμημα, προκαλώντας διψά για αίμα, και εάν ένας χαρακτήρας δεν έχει αρκετό αίμα, το «εσωτερικό του θηρίο» θα βγει στην επιφάνεια.

Με πολλά κλαδιά στην ιστορία και μια σειρά επιλογών – κάποιες time-sensitive, κάποιες να επηρεάζουν μόνιμα την ιστορία και τη μοίρα κάθε χαρακτήρα – το Vampire: The Masquerade – Swansong πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Νέο gameplay από το Vampire: The Masquerade – Swansong appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα