Το 1.03 patch του Elden Ring είναι εδώ

Μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της, η Bandai Namco πληροφορεί ότι το τελευταίο patch για το Elden Ring είναι ήδη on-line από τώρα. Ο λόγος για το 1.03, που θα φέρει βελτιώσεις στο παιχνίδι σε αρκετά πράγματα που ενοχλούσαν τους παίκτες. 

Στην ανάρτηση υπάρχει αναλυτική λίστα με τα όλα τα bugs και τις αλλαγές στην ισορροπία του παιχνιδιού, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

Σημαντικές αλλαγές όμως έχουν γίνει

και στους NCPs. Πλέον θα μπορείτε να βάλετε κάποιο εικονίδιο και να γράψετε το όνομα του NPC επάνω στο χάρτη σας όταν και όπου τον δείτε. Υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος NPC ονόματι Jar-Bairn. Σε κάποιους παλιούς προστίθενται επιπλέον φάσεις στα δικά τους quests, συγκεκριμένα στους: Diallos, Nepheli Loux, Kenneth Haight και Gatekeeper Gostoc. Ακόμη πιο πολλοί NPCs θα μπορούν να γίνουν summons σε διάφορες περιπτώσεις μέσα στο παιχνίδι. Τέλος, έχει προστεθεί καινούργια μουσική σε κάποιες περιοχές του ανοιχτού κόσμου όταν είναι νύχτα. 

Το Elden Ring κυκλοφορεί από τον προηγούμενο μήνα για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One και PC (μέσω Steam). Μέχρι στιγμής η Bandai Namco μας έχει πει ότι οι πωλήσεις σε όλα τα συστήματα ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια. To 1.03 patch είναι από τώρα διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες. Το Review μας για τον τίτλο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

The post Το 1.03 patch του Elden Ring είναι εδώ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα