Εφτασε η ωρα του τελικου του Greek Legends League powered by What’s Up

Το κοινό των esports θα έχει ξανά την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της κορυφαίας εγχώριας διοργάνωσης στην αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης.

Με τον κόσμο να επιστρέφει σταδιακά στις αθλητικές διοργανώσεις ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το ίδιο και στα esports. Μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια οι λάτρεις του ηλεκτρονικού αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up.

Οι

WLGaming και Team Phantasma θα δώσουν μάχη για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς αλλά και μια θέση στη φάση των ομίλων του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος – European Masters Spring 2022. Η αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης θα φιλοξενήσει το πρώτο μεγάλο esports event του 2022, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σε λίγες μόλις ημέρες.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00, ενώ ο μεγάλος τελικός ξεκινά στις 19:00. Για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδο σας, συνιστούμε να προσέλθετε στον χώρο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Για το τρόπαιο και την ευρωπαϊκή καταξίωση

Στον τελικό του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up θα βρεθούν δύο ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες, τρομερή οργάνωση και με έφεση στο να προσφέρουν θέαμα. Η τετράκις πρωταθλήτρια Ελλάδας WLGaming αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε οργανισμό esports σε Ελλάδα και Κύπρο. Η έτερη φιναλίστ Team Phantasma διαθέτει ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ και δίνει το “παρών” στον τρίτο της τελικό. Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια, το τμήμα League of Legends έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του. Η νικήτρια του τελικού, εκτός από το τρόπαιο θα πάρει και το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (EU Masters Spring 2022).

Ζωντανή μετάδοση από 3 πλατφόρμες

Μπορεί τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού να εξαντλήθηκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο σπουδαίο esports event της χρονιάς. Όπως πάντα, έτσι και τώρα ο τελικός του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up θα προβληθεί ζωντανά και χωρίς καμία χρέωση. Πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό όπου και αν βρίσκεστε; Πανεύκολα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ένα κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

Twitch: https://www.twitch.tv/gamersloungegr
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MhB1fRzEk2A
Trovo: https://trovo.live/GamersLoungeGr

Την Κυριακή (20/3) στις 18:15 σας περιμένουμε στα κανάλια του Gamers Lounge για το Pre-show του τελικού, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00.

Η δράση ξεκινά στην Activation Area

Όσοι αγόρασαν εισιτήριο θα έχουν πρόσβαση και στην Activation Area του event όπου θα ανοίξει τις πόρτες της πριν τον μεγάλο τελικό. Εκεί θα τους περιμένουν δημοφιλείς influencers, αλλά και πολλές εκπλήξεις στα περίπτερα των συνεργατών της διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης τις ημέρες πριν την διεξαγωγή του event:

www.greeklegends.gr

Πρόσβαση στην Αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης

Η αίθουσα Γ. Κασιμάτης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ (Στην πύλη Α) κάτω από το πέταλο του γηπέδου ποδοσφαίρου. Η πρόσβαση είναι εύκολη για όσους δεν διαθέτουν δικό τους όχημα καθώς η αίθουσα απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό ΗΣΑΠ “ΕΙΡΗΝΗ”. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με τις λεωφορειακές γραμμές: 444, 410, 500, 550, Α7, A8, E14, X14.

Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι έρθουν για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό

Βάσει των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Πολιτείας, για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού για την Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με αρνητικό PCR τεστ εβδομήντα δύο (72) ωρών ή αρνητικό rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών.

Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με αρνητικό self test της ίδιας ημέρας.

Για απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο [email protected]

Σχετικά με το Greek Legends League

Το Greek Legends League, είναι το επίσημο Ελληνικό πρωτάθλημα του League of Legends από την Riot Games. Το όνομα του, Greek Legends, δόθηκε το 2014 με μια εκδήλωση θεσμό για την Ελληνική esports σκηνή. Από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα, ο θεσμός επέστρεψε λαμβάνοντας επίσημα μορφή πρωταθλήματος και μετονομάστηκε σε Greek Legends League. Το Greek Legends μέσα στο 2020 φιλοξένησε 245 παιχνίδια με το κοινό να παρακολουθεί 910 χιλιάδες ώρες ζωντανά. Η διοργάνωση απέσπασε 3.2 εκατομμύρια ζωντανών προβολών ενώ πάνω από 500.000 μοναδικοί θεατές παρακολούθησαν τις μονομαχίες των κορυφαίων ομάδων της χώρας. Η οργάνωση και παραγωγή εκτελείτε από την PVP Media. Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά στη σελίδα του πρωταθλήματος: www.greeklegends.gr και στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter: https://twitter.com/GRLegends

The post Εφτασε η ωρα του τελικου του Greek Legends League powered by What’s Up appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα