Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Sniper Elite 5

Η Rebellion Developments έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Sniper Elite 5, μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του τον ερχόμενο Μάιο.

Το νέο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μας προσφέρει μια γεύση από την ιστορία του Sniper Elite 5, καθώς και τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μας με αυτό. Θα πάρουμε τον ρόλο του Karl Fairburne, ενός επίλεκτου ελεύθερου σκοπευτή που αποκαλύπτει την Operation Kraken, μια μυστική αποστολή των Ναζί που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του

πολέμου. Η δουλειά μας είναι να ματαιώσουμε αυτήν την αποστολή, να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και να σταματήσουμε τον Obergruppenführer Abelard Möller, τον εγκέφαλο πίσω από την Operation Kraken.

Η Rebellion ανακοίνωσε επίσης ότι όσοι προπαραγγείλουν το Sniper Elite 5 θα έχουν πρόσβαση στην τελευταία αποστολή του αγαπημένου των fans, Target Führer campaign, με τίτλο Wolf Mountain. Στο Sniper Elite 5 οι παίκτες θα προσπαθούν να διεισδύσουν στο ιδιωτικό, ορεινό καταφύγιο του Αδόλφου Χίτλερ στις Άλπεις, με βαριά οπλισμένους φρουρούς, καθώς και διάφορα collectibles για αναζήτηση. Και προφανώς, το πιο σημαντικό, θα πρέπει να εξοντώσουμε τον Αδόλφο με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Το Sniper Elite 5 κυκλοφορεί για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 26 Μαΐου 2022, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Game Pass.

The post Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Sniper Elite 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα