Κανονικά θα γίνει η διάθεση του The Serpent Rogue της Sengi Games

Η ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης Sengi Games ανακοίνωσε ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τον επερχόμενο τίτλο The Serpent Rogue μέσα στον επόμενο μήνα, παρά τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία.

Το Serpent Rogue, το οποίο θα εκδοθεί από την Team17, είχε ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου ότι θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα τέλη Απριλίου. Ωστόσο, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία πριν από τρεις εβδομάδες,

το μέλλον του τίτλου τέθηκε σε “αμφιβολία”, με την ομάδα ανάπτυξης να επιβεβαιώνει ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει πολλές απαντήσεις ή ενημερώσεις. Ωστόσο, η Sengi Games, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, έκανε γνωστό ότι ο τίτλος συνεχίζει να είναι προγραμματισμένος για κυκλοφορία στις 26 Απριλίου 2022.

“Αν και η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι δύσκολη και άνευ προηγουμένου, αποφασίσαμε να μείνουμε στο αρχικό σχέδιο και να κυκλοφορησουμε το παιχνίδι μας, το The Serpent Rogue στις 26 Απριλίου, όπως είχαμε υποσχεθεί!” ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης στο Twitter. “Το παιχνίδι έρχεται στην ώρα του και είναι ό,τι πιο φιλόδοξο έχουμε φτιάξει ποτέ, μείνετε συντονισμένοι!”.

Although the situation we're in is hard and unprecedented, we made a decision to stick to the original plan and launch our game, The Serpent Rogue on April the 26th as promised!

The game is coming on time and it is the most ambitious thing we've ever made, stay tuned! pic.twitter.com/Mw3llEwLlv

— The Serpent Rogue (@TheSerpentRogue) March 18, 2022

Το The Serpent Rogue θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 26 Απριλίου 2022.

The post Κανονικά θα γίνει η διάθεση του The Serpent Rogue της Sengi Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα