Νέα προσθήκη για το Call of Duty: Modern Warfare

3v3 Gunfight και νέα Loadout Slots.

Η Infinity Ward ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να προσθέσει στο Call of Duty: Modern Warfare, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μέσω ενός update, το 3v3 Gunfight παράλληλα με την 1v1 Gunfight playlist που έγινε διαθέσιμη

την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, το Gunfight Tournament θα είναι έτοιμο προς διάθεση μόλις οι developers ολοκληρώσουν τη διόρθωση ορισμένων σφαλμάτων και την προσθήκη νέων rewards.

Εκτός από το 3v3 Gunfight, με το επερχόμενο update θα εφαρμοστούν πρόσθετα Loadout Slots "τις επόμενες εβδομάδες", έτσι οι παίκτες θα έχουν επιπλέον επιλογές πέρα από τα τυπικά πέντε loadouts που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Περισσότερα 2x XP, 2x Weapon XP και 2x Tier events βρίσκονται προ των πυλών, όπως και αρκετές διορθώσεις για μια σειρά γνωστών ζητημάτων, τα οποία αναφέρονται εδώ.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ένα "μικρό" patch έγινε διαθέσιμο πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίζοντας μερικά δευτερεύοντα ζητήματα, όπως τα σφάλματα στον multiplayer χάρτη του Karst River Quarry και ένα σφάλμα που εμπόδισε το σωστό tracking του "Mark 25 Enemies Using the Recon Drone" challenge. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα