Ακόμα ένα teaser για νέο παιχνίδι στη σειρά Batman Arkham

Από την Warner Bros Montreal.

Το γεγονός ότι η Warner Bros Montreal εργάζεται επάνω σε ένα νέο τίτλο Batman είναι «ένα από τα χειρότερα κρυμμένα μυστικά στην gaming κοινότητα» εδώ καιρό.

Εδώ και λίγες ώρες το studio ανάπτυξης έκανε ακόμα ένα teaser τον τίτλο, για μια ακόμη φορά χρησιμοποιώντας τα τρία βασικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρησιμοποίησε τα Twitter, Facebook και Instagram για να μοιράσει τρεις ατελείς εικόνες που φαίνονται να απεικονίζουν ένα λογότυπο ή ένα έμβλημα. Και οι τρεις έχουν ως λεζάντα τις λέξεις "Cape sur la nuit / Capture the Knight". Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τους fans για να ενώσουν τα τρία κομμάτια σε μια ενιαία εικόνα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την τελική εικόνα από τον χρήστη του Twitter, savinator101.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε, αλλά υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τους οπαδούς του Batman για να ξεκινήσουν τις υποθέσεις. Το έμβλημα φαίνεται να συνδυάζει την αμερικανική και την ευρωπαϊκή εικονογραφία και ορισμένοι υποθέτουν ότι πρόκειται για το σήμα της αστυνομίας της Gotham City. Ωστόσο, στο κέντρο, μπορούμε να δούμε ένα οικόσημο που οι Bat-fans έχουν συνδέσει με την “The Sacred Order of St Dumas” από τα κόμικς. Αυτή η οργάνωση συνδέεται στενά με τον κακό / αντι-ήρωα του Batman, Azrael, έναν χαρακτήρα που κάποτε ανέλαβε ακόμη και τον μανδύα του Batman όταν ο Bruce Wayne είχε παραλυθεί από τον Bane. Να θυμίσουμε ότι προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι το νέο παιχνίδι θα περιλάμβανε το The Court of Owls, έναν πιο πρόσφατο “ανταγωνιστή” του Batman.

Αυτή η εικόνα δεν φαίνεται να διευκρινίζει τίποτα από τα παραπάνω, αλλά η σειρά Arkham είχε πολλαπλούς villains σε κάθε παιχνίδι, οπότε αυτό δεν αποδεικνύει ή ανασκευάζει οτιδήποτε.

Full logo pic.twitter.com/GH3sznFalT

— The_Savinator101 (@savinator101) January 9, 2020Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα