Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - Ιανουάριος 2020

"Παγωμένη" έναρξη της χρονιάς.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, όπου ο πρώτος μήνας τους είχε να προσφέρει αρκετά και πολύ σημαντικά παιχνίδια (πέρυσι, για παράδειγμα, τον Ιανουάριο είχαμε την κυκλοφορία του Resident Evil 2, το 2018 είχαμε το Shadow of the Colossus και το Street Fighter V κ.ο.κ.), το 2020 ξεκινάει πολύ, μα πολύ "μουδιασμένα". Με την εξαίρεση των Dragon Ball

Z: Kakarot, Brain Training και AO Tennis 2 δεν υπάρχει άλλη σημαντική "ΑΑΑ" νέα κυκλοφορία μέσα στον μήνα, με τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα παιχνίδια της λίστας να είναι remasters ή επανακυκλοφορίες.

Συγκεκριμένα, τον πρώτο μήνα του έτους θα έρθει η Reforged έκδοση για το θρυλικό Warcraft III, το πολύ καλό CRPG Pillars of Eternity II: Deadfire θα γίνει διαθέσιμο στις οικιακές κονσόλες, το Stranger's Wrath HD κυκλοφορεί στο Switch ενώ έφτασε η ώρα για να δοκιμάσουν και οι κάτοχοι PC το πλούσιο και απολαυστικό Monster Hunter World: Iceborne.

Υπάρχει, βεβαίως, πάντα το "αποκούμπι" των indies, ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το πεδίο οι κυκλοφορίες για τον τρέχοντα μήνα είναι λίγες και -εξ όσων είδαμε ετοιμάζοντας το κείμενο- χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι, το πρώτο άρθρο αυτής της στήλης για το 2020 θα είναι και το μοναδικό για τον Ιανουάριο. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις σημαντικότερες από τις εν λόγω κυκλοφορίες ενώ στο αρκετά μεγάλο και πρώτο video για τη χρονιά θα παρακολουθήσετε σχολιασμό αυτών (και σχολιασμό των νέων κινηματογραφικών προβολών).

Δυστυχώς, κάπως έτσι θα κυλήσει (σε ό,τι αφορά νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών) και ο Φεβρουάριος, αλλά αυτή η κατάσταση βοηθά να ρίξουμε μια ματιά στο back catalogue των παιχνιδιών που έχει ο καθένας μας, και ταυτόχρονα αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για εμάς να οργανώσουμε θεματικά Webcasts.

Οι σημαντικότερες κυκλοφορίες παιχνιδιών για τον Ιανουάριο του 2020

AO Tennis 2 – PS4/ PC/ XboxOneArc of Alchemist – PS4/ SwitchCommandos 2 HD – PCDr Kawashima's Brain Training for Nintendo Switch – SwitchDragon Ball Z: Kakarot – PS4/ PC/ Xbox OneJourney to the Savage Planet – PS4/ PC/ Xbox OneMonster Hunter World: Iceborne – PCMoons of Madness – PS4/ Xbox OnePillars of Eternity 2: Deadfire – PS4/ Xbox OneSEGA Ages: Shinobi – SwitchSkellboy – PC/ SwitchStranger's Wrath HD – SwitchThe Walking Dead: Sains & Sinners – PCTo the Moon – SwitchTokyo Mirage Sessions #FE Encore – SwitchWarcraft III: Reforged - PCWarhammer 40.000:Spacewolf – Switch

Keywords
Τυχαία Θέματα