Gameplay δείγμα από το Magic: Legends

Μέσα από ένα νέο trailer για το online action/ RPG.

Κατά τη διάρκεια των Game Awards που πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα, είχαμε την ανακοίνωση του Magic: Legends, ενός free-to-play, online, action/ RPG από την Cryptic Studios.

Πλέον, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τον τίτλο μέσα από ένα gameplay trailer βασισμένο σε ένα pre-Alpha build του παιχνιδιού.

Μέσα από το εν λόγω trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μπορούμε να κάνουμε παραλληλισμούς με τη σειρά Diablo, βλέποντας λίγη από την top-down δράση που θα συναντήσουν οι παίκτες όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρόνια. Η “διαφορετικότητα" σε σχέση με τα Diablo έγγυται στο ότι οι ικανότητές και τα spells των παικτών είναι συνδεδεμένα με μια τράπουλα 12 φύλλων που θα πρέπει να δημιουργήσουν, με τέσσερις από αυτές να είναι ενεργές ανά πάσα στιγμή.

Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μια beta -στην οποία μπορεί όποιος θέλει να λάβει μέρος, θα πρέπει να δηλώσει ενδιαφέρον μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου. Το Magic: Legends αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2020 για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα