H Veronica Rogers μετακομίζει στη Sony

Στη θέση της αντιπροέδρου των Business Operations.

Η Veronica Rogers, η οποία μέχρι πρότινος είχε τον τίτλο της Leading Business Development για τη Microsoft, προχωράει πλέον στην αντίπερα όχθη, ως αντιπρόεδρος των Business Operations για τη Sony Interactive Entertainment.

Στη νέα της θέση θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των πωλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα, τόσο σε retail όσο και σε ψηφιακά καταστήματα, ενώ παράλληλα θα είναι και επικεφαλής στις υπηρεσίες PlayStation Plus και PlayStation Now.

Σε δήλωσή της εκφράζει τη χαρά της σχετικά με τη νέα της θέση, δηλώνοντας: “Το PlayStation, ως επωνυμία, αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές σε όλο τον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέρος σε μία τέτοια ομάδα με παθιασμένη κοινότητα, θρυλικό ιστορικό και με καταπληκτική ηγεσία. Με την -μέχρι τώρα- εμπειρία μου, θα βοηθήσω το PlayStation να προσφέρει την καλύτερη gaming εμπειρία στο κοινό του ανά τον κόσμο”.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος & CEO της SIE, Jim Ryan, προσθέτει: “Η Veronica κουβαλάει ένα πολύ σημαντικό ιστορικό από τη δουλειά της, διαχειρίζοντας στρατηγικές συνεργασίες, αναπτύσσοντας καινοτόμα επιχειρησιακά μοντέλα και χτίζοντας ομάδες παγκόσμιας κλάσης. Ο ρόλος της είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ανάπτυξη της εταιρείας μας και είμαι ενθουσιασμένος για την τεχνογνωσία που έχει φέρει μαζί της στην ομάδα του PlayStation”.

Υπενθυμίζουμε πως η Veronica Rogers είχε εργασθεί στην Dell για ένα σύντομο διάστημα, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβε τα ηνία και στη Microsoft, ως «Leading Global Sales Organizations» για περίπου 13 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα