Απουσία της Sony από την Ε3 2020

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες του gamesindustry.biz.

Η Sony επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες και επίσημα μια σειρά φημολογιών που την ήθελαν εκτός της φετινής Ε3 (και εκτός της έκθεσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά).

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε πως μια παρουσία στη φετινή έκθεση δεν συνάδει απόλυτα με όλα όσα ετοιμάζει η Sony

τη φετινή χρονιά. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως "μετά από προσεκτική αξιολόγηση, η Sony Interactive Entertainment αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην Ε3 2020. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA ως οργανισμό, αλλά δεν αισθανόμαστε πως το όραμα της Ε3 2020 έχει σχέση με αυτά στα οποία δουλεύουμε αυτή τη χρονιά". Επίσης, αναφέρθηκε πως η εταιρεία οργανώνει την παγκόσμια στρατηγική της, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες events σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να κάνει τους καταναλωτές να αισθανθούν πως είναι μέλη της οικογένειας του PlayStation και πως μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τόσο αυτά που ανήκουν στο line-up των επερχόμενων τίτλων για το PlayStation 4, όσο και αυτών που θα διατεθούν για το PlayStation 5.

Σε κάθε περίπτωση, η δεύτερη άρνηση της Sony να συμμετάσχει στην Ε3 εγείρει ερωτήματα τόσο ως προς την οργάνωση της έκθεσης και τις προτεραιότητες που εκείνη θέτει, όσο και για το πόσο ακόμα θα συνεχίσει η Ε3 να αποτελεί έναν κόμβο ανακοινώσεων από τους γίγαντες της βιομηχανίας, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν. Όπως και να έχει πάντως, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τις ανακοινώσεις της εταιρείας όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στο λανσάρισμα του PlayStation 5 και την έναρξη της νέας γενιάς κονσολών.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα