Νέα καθυστέρηση για το The Day Before

Οι MyTona και Fntastic ανακοίνωσαν μέσω του Twitter πως θα αναβάλουν εκ νέου την κυκλοφορία του επερχόμενου open-world survival mmo The Day Before στους υπολογιστές, λόγω προβλημάτων με τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου.

pic.twitter.com/tlvk0ryNKo

— Fntastic (@FntasticHQ) January 25, 2023

Χαρακτηριστικά η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου,

αναφέρει: “Λίγο πριν την κυκλοφορία του τίτλου στο Steam, ενημερωθήκαμε πως υπάρχουν προβλήματα με τα εμπορικά δικαιώματα του τίτλου. Όπως γνωρίζετε ο τίτλος μας είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2021. Εκείνη τη περίοδο το trademark της ονομασίας του τίτλου, ήταν διαθέσιμο. Ως αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων, αποφασίσαμε δυστυχώς να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού“.

Υπενθυμίζουμε πως το The Day Before είχε προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει αρχικά στις 21 Ιουνίου του 2022, ωστόσο η κυκλοφορία του για τους υπολογιστές είχε καθυστερήσει μέχρι την 1η Μαρτίου του 2023, με τις εκδόσεις του για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S να ακολουθούν αργότερα.

Επί του παρόντος η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της εταιρίας ανάπτυξης, είναι η 10η Νοεμβρίου του 2023.

The post Νέα καθυστέρηση για το The Day Before appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα