Αποχώρηση του Mac Walters από τη BioWare

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, ο Mac Walters, μια από τις κύριες δημιουργικές δυνάμεις πίσω από τη σειρά Mass Effect, πρόκειται να αποχωρήσει από τη BioWare. Ο Walters αποτέλεσε βασικό σεναριογράφο στα Mass Effect 2 και 3, ενώ πρωτύτερα είχε ξεκινήσει να εργαζεται στο studio ως συγγραφέας στο Jade

Empire.

“Με το νέο έτος έρχονται νέες περιπέτειες”, δημοσίευσε ο Walters στο LinkedIn το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. “Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ήδη, στα τέλη του περασμένου έτους αποφάσισα να φύγω από τη BioWare. Αυτά τα τελευταία 19 χρόνια ήταν μια εμπειρία που άλλαξε -το λιγότερο- τη ζωή μου, κάτι που έκανε πολύ δύσκολη την απόφαση να αποχωρήσω Έχω δουλέψει με τόσους υπέροχους ανθρώπους και είχα το προνόμιο να είμαι μέρος των πιο εκπληκτικών ομάδων και projects”.

Το προφίλ του Walters στο LinkedIn αναφέρει ότι τώρα βρίσκεται σε “διάλειμμα καριέρας” (career break), αλλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στη BioWare, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε κάθε τίτλο Mass Effect, συμπεριλαμβανομένου του Mass Effect Andromeda, στο οποίο ήταν creative director. Διετέλεσε επίσης project director στο Mass Effect Legendary Edition και είχε επίσης ρόλο στη δημιουργία του Anthem ως narrative director.

The post Αποχώρηση του Mac Walters από τη BioWare appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα