Μεγαλεπήβολο το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077

Το πρώτο (και μοναδικό) μεγάλο expansion του Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο, καθώς αναφορά της εταιρίας υποστηρίζει ότι θα έχει το μεγαλύτερο budget που έχει δαπανηθεί ποτέ για DLC από την CD Projekt. Να θυμίσουμε ότι το Phantom Liberty θα προσθέσει τον δημοφιλή ηθοποιό Idris Elba, παράλληλα με την επιστροφή του Keanu Reeves.

Ο Marek Bugdo (investor relations manager της CD Projekt) ανέφερε σχετικά στην πολωνική οικονομική ιστοσελίδα Parkiet: “Ελπίζουμε ότι οι νέες περιπέτειες και χαρακτήρες θα προσελκύσουν όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με το Cyberpunk και επίσης θα ενθαρρύνουν πολλούς νέους παίκτες να αρχίσουν να επισκεφτούν τη Night City”.

Το Phantom Liberty του Cyberpunk 2077 πρόκειται να κυκλοφορήσει ως ένα expansion επί πληρωμή κάποια στιγμή μέσα στο 2023 αποτελώντας ένα «κατασκοπευτικό θρίλερ» με τον Elba ως Solomon Reed, πράκτορας της FIA. Μια νέα συνοικία της Night City θα είναι διαθέσιμη για εξερεύνηση. Να θυμίσουμε ότι το DLC θα διατεθεί αποκλειστικά στα PC και στις κονσόλες αυτής της γενιάς, τουτέστιν, δεν θα δίνει διαθέσιμο στις εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One.

The post Μεγαλεπήβολο το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα