Σταματάει η ανάπτυξη του Marvel’s Avengers

Η Crystal Dynamics ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του Marvel’s Avengers πρόκειται να σταματήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, έπειτα από τη διάθεση του Update 2.8. Μετά τη διάθεση του παραπάνω update δεν θα προστεθεί περαιτέρω περιεχόμενο ή χαρακτηριστικά στο Marvel’s Avengers, ενώ επίσης όλα τα cosmetic αντικείμενα θα διατεθούν δωρεάν.

Κατά συνέπεια, το in-game Marketplace για τα cosmetic

αντικείμενα θα απενεργοποιηθεί και τα credits δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά. Όλα τα εναπομείναντα credits θα μετατραπούν σε in-game πόρους, όπως units, fragments, upgrade modules, polychoron και DNA Keys.

Η περαιτέρω υποστήριξη του τίτλου (συντήρηση servers κ.λπ.) θα σταματήσει να υφίσταται στις 30 Σεπτεμβρίου, κάτι που ίσως οδηγήσει και στο οριστικό κλείσιμο του online περιβάλλοντος. Κατ’ επέκταση ο Winter Soldier τελικά ήταν ο τελευταίος ήρωας που προστέθηκε στον τίτλο τον περασμένο Νοέμβριο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη ανακοίνωση και στο FAQ εδώ.

“Γνωρίζουμε ότι αυτά είναι απογοητευτικά νέα, καθώς όλοι στην κοινότητα μας έχουν χτίσει μία σχέση με αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους”, αναφέρει η εταιρία ανάπτυξης. “Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που ήρθατε σε αυτήν την περιπέτεια μαζί μας”.

Το Marvel’s Avengers είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Σταματάει η ανάπτυξη του Marvel’s Avengers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα