H 4A Games δίνει πρόσβαση στον editor του Metro Exodus

Η 4A Games έδωσε πρόσβαση στο SDK (Software Development Kit) του Metro Exodus. Θα αποτελεί έναν πλήρη editor, ικανό να τροφοδοτήσει τη δημιουργικότητα της κοινότητας, ώστε να εμπλουτίσει την εμπειρία με τον δικό της τρόπο.

Our latest studio update is out now! Find

out about our life during wartime, current projects, and the Exodus SDK – our engine is now available for owners of Metro Exodus for free. Details at https://t.co/UN9MU9p5Ou#4AGames #StandWithUkraine #ExodusSDK #MetroExodus pic.twitter.com/lJEoG9YPEO

4A Games (@4AGames) January 24, 2023

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, η 4A Games είχε πάντα τη φιλοδοξία να προσφέρει ελεύθερα το SDK. Το SDK προσφέρει ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων και αντιπροσωπεύει το σύνολο εργαλείων που χρησιμοποίησαν οι προγραμματιστές της 4A Games για να δημιουργήσουν το Metro Exodus. Ως αποτέλεσμα, περιλαμβάνονται όλα τα εργαλεία που χρειάζονται οι δημιουργοί για να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, από NPC scripting και εισαγωγές προσαρμοσμένου περιεχομένου, μέχρι εντελώς νέα περιβάλλοντα και questlines.

Για να αποκτήσετε το Exodus SDK, πρέπει να έχετε στην κατοχή σας ένα αντίγραφο του Metro Exodus (2019) ή του Metro Exodus Enhanced Edition στο Steam, το GOG ή το Epic Games Store. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε το Exodus SDK ως εργαλείο (για το Steam) ή ως πρόσθετο περιεχόμενο (για το GOG και το Epic Games Store).

The post H 4A Games δίνει πρόσβαση στον editor του Metro Exodus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα