Το μέλλον του Halo στηρίζεται στα χέρια της 343 Industries

Η 343 Industries προσέφερε διαβεβαιώσεις ότι θα παραμείνει κύριος developer στη σειρά Halo, υπό το φως των φημών που υποστήριζαν ότι το studio θα μπορούσε να αναλάβει κάποιον συμβουλευτικό ρόλο σε μελλοντικούς τίτλους, με third party ομάδες να λέγεται ότι θα αναλαμβάνουν τα ηνία.

Η 343 Industries ισχυρίστηκε ότι αυτές οι φήμες είναι ψευδείς.

“Το Halo και ο Master Chief είναι εδώ για να μείνουν”, έγραψε ο επικεφαλής του Studio Pierre Hintz σε μια σύντομη δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter το περασμένο Σαββατοκύριακο. “Η 343 Industries θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Halo τώρα και στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων επικών ιστοριών, multiplayer, μεταξύ άλλων στοιχείων που καθιστούν το Halo υπέροχο”.

pic.twitter.com/03Xm3a9s59

Halo (@Halo) January 21, 2023

Οι αναφορές που ήθελαν την 343 Industries να απομακρύνεται από το Halo μετά το Halo Infinite ήρθαν όταν η Microsoft έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε 10.000 απολύσεις, με το studio ανάπτυξης του Halo να λέγεται ότι «χτυπήθηκε σκληρά» από τη μείωση του προσωπικού. Ο creative head Joseph Staten φέρεται επίσης να αποχωρεί από την 343 Industries για να επανέλθει στο τμήμα του Xbox Publishing.

Όσο για το Halo Infinite, φαίνεται ότι ο μελλοντικός προγραμματισμός εξτρά περιεχομένου παραμένει αμετάβλητος, με τη Season 3: Echoes Within να ξεκινά στις 7 Μαρτίου, προσθέτοντας νέους multiplayer χάρτες, δύο νέα mode και το Bandit rifle.

The post Το μέλλον του Halo στηρίζεται στα χέρια της 343 Industries appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα