Gameplay trailer του Like A Dragon: Ishin!

Η SEGA και το Ryu ga Gotoku Studio έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Like A Dragon: Ishin!, το επερχόμενο remake του Yakuza Ishin. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας το 2014. Αποτελεί spin-off της βασικής Yakuza σειράς, με την πλοκή να διαδραματίζεται στο

Kyo της δεκαετίας του 1860.

Στη θέση του Kiryu θα βρούμε τον Sakamoto Ryoma, έναν samurai που γνωρίζει καλά τη χρήση της κατάνα και διάφορα στυλ μάχης, μεταξύ των swordsman, gunman, wild dancer και brawler. Όταν δεν λαμβάνει μέρος σε μάχες, στον Ryoma αρέσει να μαζεύει φαγητό στο αγρόκτημα ή να δοκιμάζει τις μαγειρικές του ικανότητες. Το νέο trailer μας δείχνει πώς οι παίκτες θα μπορούν να καλλιεργήσουν και να συλλέξουν λαχανικά, τα οποία έπειτα μπορούν να ψιλοκόψουν και να μαγειρέψουν σε διάφορα γεύματα. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της παράπλευρης ιστορίας του “Another Life”.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω, μαζί με συνεντεύξεις από μερικούς εκ των βασικών ηθοποιών, οι οποίοι επιστρέφουν από το Yakuza 0.

Το Like A Dragon: Ishin! Θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 21 Φεβρουαρίου.

The post Gameplay trailer του Like A Dragon: Ishin! appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα