Νέα για τους τίτλους της σειράς Hitman

H IO Interactive ανακοίνωσε και επίσημα τα πλάνα της σχετικά με τους τίτλους της σειράς Hitman. Αυτά περιλαμβάνουν πρόσθετο περιεχόμενο για το Hitman 3, αλλά και μια νέα τριλογία παιχνιδιών.

Year 2 & Hitman: Elusive Target Arcade

Για αρχή, αρκετό νέο υλικό θα διατεθεί για το Hitman

3, υπό τη λεζάντα Year 2. Ο δεύτερος χρόνος θα προσθέσει έναν νέο χάρτη και δύο gameplay modes. Ο νέος χάρτης φέρει την κωδική ονομασία Rocky και θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτόν αργότερα μέσα στη χρονιά. Το πρώτο mode είναι γνωστό ως Elusive Target Arcade. Οι παίκτες θα κληθούν να βγάλουν από τη μέση δύσκολους στόχους, τον ένα μετά τον άλλο. Οι παίκτες πρέπει να ξεπαστρέψουν τον στόχο πριν μεταβούν στον άλλο. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο αποτύχουν, σε οποιαδήποτε φάση του mode, τότε δεν θα μπορούν να ξαναπαίξουν για δώδεκα ώρες. Τα πρώτα τρία Arcade Συμβόλαια θανάτου θα γίνουν διαθέσιμα στις 20 Ιανουαρίου.

Hitman Freelancer

Το δεύτερο mode θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη και θα φέρει τον τίτλο Hitman Freelancer. To mode αυτό θα εισάγει τους παίκτες στα άδυτα του κρησφύγετου του Πράκτορα 47. Το κρησφύγετο θα μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως και θα επεκτείνεται ανάλογα με την πρόοδο του κάθε παίκτη στο εν λόγω mode. Εκεί οι παίκτες θα αναλαμβάνουν συμβόλαια που θα αφορούν σε συγκεκριμένες εγκληματικές οργανώσεις. Οι παίκτες θα μπορούν να προσπελάσουν τις αποστολές αυτές με όποια σειρά θέλουν, ενώ θα μπορούν και να επιστρέφουν στο κρησφύγετο για ανεφοδιασμό. Το τέλος κάθε αποστολής θα περιλαμβάνει και τον ‘Αρχηγό’, τον τελικό στόχο του Πράκτορα 47. Κάθε φορά οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν την ταυτότητά του και μετά να τον βγάλουν από τη μέση. Οι αποστολές αυτές θα είναι μόνιμα διαθέσιμες και θα δοκιμάσουν την επιμονή και την εφευρετικότητα των παικτών.

Όλα τα παιχνίδια της τριλογίας Hitman από την ΙΟ Interactive θα κυκλοφορήσουν επίσης σε ένα ενιαίο bundle. Η συλλογή Hitman Trilogy θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου για τις οικιακές κονσόλες προηγούμενης και νέας γενιάς. Στους υπολογιστές θα κυκλοφορήσει τόσο στο Steam, όσο και στο Epic Store. Τέλος, θα γίνει διαθέσιμη από την πρώτη μέρα και στο Xbox Game Pass.

HITMAN Trilogy includes all three games from the World of Assassination. Available digitally on January 20 for PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S and Epic Games Store. As well as Steam and Xbox Game Pass.

Watch the full @HITMAN 3 Year 2 reveal here: https://t.co/1SODjYBTQC pic.twitter.com/0o4gvAj7WK

— IO Interactive (@IOInteractive) January 13, 2022

The post Νέα για τους τίτλους της σειράς Hitman appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα