Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Η GSC Game World ανακοίνωσε ότι το S.T.A.L.K.E.R. 2: Το Heart of Chernobyl έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022. Να σημειώσουμε ότι η συνέχεια του μετά-αποκαλυψιακού παιχνιδιού επιβίωσης πρώτου προσώπου, ήταν προγραμματισμένη για κυκλοφορία μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο του 2022, αλλά η ομάδα ανάπτυξης πήρε την παραπάνω απόφαση, θέλοντας να αφιερώσει τον επιπλέον χρόνο ανάπτυξης

για να “γυαλίσει” περαιτέρω την εμπειρία του τίτλου.

“Αυτοί οι επιπλέον επτά μήνες ανάπτυξης χρειάζονται για να εκπληρώσουμε το όραμά μας και να επιτύχουμε την επιθυμητή κατάσταση του παιχνιδιού. Το S.T.A.L.K.E.R. 2 αποτελεί το μεγαλύτερο project στην ιστορία της GSC και απαιτεί ενδελεχείς δοκιμές και γυαλίσματα”, αναφέρει ο developer στον λογαριασμό του τίτλου στο Twitter. “Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη πρέπει να διαρκέσει όσο χρειάζεται, ειδικά στην περίπτωση ενός τέτοιου project. Αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες”.

pic.twitter.com/E4bdKVmzxV

— S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL (@stalker_thegame) January 12, 2022

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC στις 8 Δεκεμβρίου 2022, θα είναι διαθέσιμο Day One και μέσω του Xbox Game Pass.

Μπορείτε να δείτε ένα gameplay trailer παρακάτω.

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα