Το PUBG επανακυκλοφορεί ως free-to-play

Σημαντικές αλλαγές φαίνεται να προκύπτουν στο δημοφιλές PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), τον τίτλο που πριν μερικά χρόνια τάραξε τα νερά της βιομηχανίας με την επιτυχία τους και έφερε τα battle royale παιχνίδια στο προσκήνιο.
Οι αλλαγές αυτές, αφορούν τη μορφή κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία αλλάζει και γίνεται free-to-play σε αντίθεση με την μέχρι τώρα συνθήκη. Μάλιστα, η δυνατότητα δωρεάν απόκτησης του τίτλου αναφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες διατίθεται.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες θα αποκτούν μεν πρόσβαση στον τίτλο χωρίς κάποιο

κόστος, αλλά μέρος του premium περιεχομένου θα συνεχίσει να υπάρχει επί πληρωμή, μέσω του Battlegrounds Plus. Στον αντίποδα, οι παλιοί παίκτες, που ήδη έχουν πληρώσει για να αποκτήσουν τον τίτλο, θα αναβαθμίζονται αυτόματα σε Battlegrounds Plus λογαριασμό και μάλιστα η αναβάθμιση αυτή θα συνοδεύεται από το PUBG – Special Commemorative Pack, γεμάτο με exclusive rewards.

Από τη μεριά της η ομάδα του παιχνιδιού, διεξάγονται διαφόρων ειδών events για το επικείμενο relaunch, ενώ η λογική πίσω από την κίνηση αυτή φαίνεται να αφορά την αύξηση της αφοσίωσης του κοινού (engagement) καθώς η εκπλήρωση καθημερινών στόχων (daily goals) θα λαμβάνει ανταμοιβές ενώ θα προσφέρεται και η δυνατότητα παρακολούθησης streams φίλων.

Τέλος, το update 15.2, το οποίο φέρνει και όλες τις παραπάνω αλλαγές, προχωρά και σε in-game προσθήκες, εισάγοντας drones, EMT healing boosters καθώς και δύο νέα tutorial modes (basic training mode και AI training match), με σκοπό να βοηθήσει τους νέους παίκτες στην ομαλή ένταξη τους στον κόσμο του παιχνιδιού.

Παρά τη γενικότερη έκρηξη των “BR” τίτλων, το PUBG συνεχίζει να κρατά έναν διευρυμένο σταθερό πυρήνα χρηστών και φίλων της σειράς ενώ η mobile έκδοσή του φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας most-played παιχνιδιών σε AppStore και GooglePlay αντιστοίχως.

The post Το PUBG επανακυκλοφορεί ως free-to-play appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα