Περίοδος κυκλοφορίας για το The Gallery

Το The Gallery είναι ένα live-action FMV adventure που διαδραματίζεται στο 1981 και στο 2021 – σε δύο περιόδους «σημαντικής πολιτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής σημασίας στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου». Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, ο τίτλος θα περιλαμβάνει περισσότερα από 150 σημεία αποφάσεων, σε μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και ίντριγκες.

Στο The Gallery θα πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός των Vikings και

Versailles, George Blagden, μαζί με τους Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia), Kara Tointon (Mr. Selfridge και Eastenders), Rebecca Root (The Queen’s Gambit), Richard Fleeshman (The Sandman and Coronation Street), Shannon Tarbet (Killing Eve and Love Sarah) και Fehinti Balogun (I May Destroy You).

Συνδυάζοντας ένα hostage thriller και κοινωνικό δράμα με μια «δόση αισθητικής ενός παγκόσμιου κινηματογραφικού φεστιβάλ κινηματογράφου», το The Gallery γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Paul Raschid –έχει κερδίσει BAFTA βραβείο- και θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Google Stadia, PC και mobile συσκευές τον Απρίλιο του 2022. Να σημειώσουμε ότι θα υπάρξει ως κυκλοφορία και στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων, με βάση την πλειοψηφία, για μια καθηλωτική και άκρως διαδραστική εμπειρία.

The post Περίοδος κυκλοφορίας για το The Gallery appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα