Ημερομηνία κυκλοφορίας του Kirby and the Forgotten Land

Τέλος αναμονής για όλους όσους περίμεναν με ανυπομονησία τη νέα περιπέτεια του Kirby, το Kirby and the Forgotten Land. Ο Kirby θα ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο με θαυμαστά και περίεργα πράγματα, νέες δυνάμεις και μπόλικα… Waddle Dees. Γνωστός για την ικανότητά του να εισπνέει αέρα, ο Kirby

θα χρειαστεί να αναλάβει αμέσως δράση στο νέο του ταξίδι. Φτάνοντας σε μια άγνωστη περιοχή, θα ανακαλύψει πως τα Waddle Dees πέφτουν θύματα απαγωγής από το Beast Pack! Ο Kirby τότε θα γνωρίσει τον μυστηριώδη Elfilin και θα συμμαχήσει μαζί του για να σώσουν τα Waddle Dees.

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν μια ευρεία γκάμα ικανοτήτων του Kirby. Με τις σωστές ικανότητες, θα αντιμετωπίσει εχθρούς και θα περιπλανηθεί σε πανέμορφα τρισδιάστατα περιβάλλοντα. Σε αυτόν τον κόσμο, η φύση και ένας αρχαίος πολιτισμός έχουν δημιουργήσει περιοχές με προκλήσεις…και μπόλικο platforming. Στο τέλος κάθε επιπέδου, οι παίκτες θα ελευθερώνουν τα παγιδευμένα Waddle Dees. Ωστόσο, η απελευθέρωση όλων των παγιδευμένων Waddle Dees, σημαίνει πως οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν προσεκτικά κάθε σπιθαμή του κόσμου.

Το Beast Pack θα αποδειχθεί μια άκρως σοβαρή πρόκληση. Γι’ αυτό το λόγο προστίθενται νέα skills στο ρεπερτόριο ικανοτήτων του Kirby – οι ικανότητες Τρυπανιού και Φύλακα. Ως Τρυπάνι (Drill), ο Kirby θα μπορεί να σκάψει υπογείως και να χτυπήσει τους εχθρούς από κάτω. Ως Φύλακας (Ranger), ο Kirby θα μπορεί να καταφέρνει πιο ισχυρά χτυπήματα, ακόμα και σε μακρινούς αντιπάλους. Σε αυτήν την περιπέτεια, ο Kirby θα έχει και έναν συμπρωταγωνιστή. Ένας ακόμα παίκτης μπορεί να πάρει μέρος στην περιπέτεια, αποκτώντας τον έλεγχο του Bandana Waddle Dee. Ο χαρακτήρας αυτός θα μπορεί να εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων χρησιμοποιώντας το ακόντιό του. Αρκεί μόνο το δεύτερο Joy-Con για να ξεκινήσει η περιπέτεια. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το συνεργατικό multiplayer θα υποστηρίζει παιχνίδι μόνο στην ίδια κονσόλα, χωρίς να υποστηρίζεται διαδικτυακό παιχνίδι.

H περιοχή Waddle Dee Town θα αποτελεί το κεντρικό hub της περιπέτειας. Η πόλη θα αναπτύσσεται διαρκώς, όσο περισσότερα Waddle Dees θα διασώζονται. Νέα καταστήματα θα ανοίγουν και νέες δραστηριότητες θα γίνονται σταδιακά διαθέσιμες. Ο Kirby θα μπορεί να προσφέρει και μια χείρα βοηθείας στο Waddle Dee Cafe. Θα πρέπει να ετοιμάζει γρήγορα τις παραγγελίες των παικτών για να τους κρατά ικανοποιημένους και να πετυχαίνει μεγαλύτερο σκορ. Οι παίκτες επίσης θα συναντούν τα Σοφά Waddle Dee, τα οποία θα προσφέρουν πολύτιμα hints. Επιπλέον, κάθε φορά που θα συνδέονται στο διαδίκτυο, οι παίκτες θα μπορούν να μαθαίνουν τα δεδομένα παιχνιδιού σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα μπορούν, για παράδειγμα, να βλέπουν τον συνολικό αριθμό διασωθέντων Waddle Dees, ή την πιο δημοφιλή παγκοσμίως ικανότητα του Kirby. Η δυνατότητα αυτή θα απαιτεί την ύπαρξη συνδρομής Nintendo Switch Online και ένα ενεργό Nintendo Account.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο trailer για το παιχνίδι, το οποίο συνοψίζει τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το Kirby and the Forgotten Land αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 25 Μαρτίου.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας του Kirby and the Forgotten Land appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα