Και στις κονσόλες νέας γενιάς θα κυκλοφορήσει το Forever Skies

Η Far From Home, ένα studio ανάπτυξης που αποτελείται από πρώην προγραμματιστές που έχουν δουλέψει κατά το παρελθόν στα Dying Light, Dead Island, The Medium, Chernobylite και Divinity: Original Sin, έκανε γνωστό ότι το Forever Skies, ένας sci-fi survival

τίτλος πρώτου προσώπου, που αναπτύσσει σε Unreal Engine 5, θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες νέας γενιάς. Να θυμίσουμε ότι για την ύπαρξη του τίτλου είχαμε μάθει τον Ιούλιο του 2020 με την κωδική ονομασία “Project Oxygen”. Το Forever Skies θα κυκλοφορήσει σε πρώτο στάδιο ως early access για ηλεκτρονικούς υπολογιστές αργότερα μέσα στη χρονιά, πριν κάνει την εμφάνιση του και στις οικιακές κονσόλες νέας γενιάς.

Ως ένας sci-fi survival τίτλος, θα διαδραματίζεται σε μια έρημη, κατεστραμμένη Γη, στον απόηχο μιας οικολογικής καταστροφής. Το Forever Skies θα βάλει τους παίκτες στη θέση ενός μοναχικού επιστήμονα που επιστρέφει στον πλανήτη, όπου τα τελευταία υπολείμματα της ανθρωπότητας ζουν επάνω από τα τοξικά σύννεφα . Με την επιφάνεια του πλανήτη, που πλέον έχει καταστεί ακατοίκητη, θα πρέπει οι παίκτες να κατασκευάσουν, να επεκτείνουν και να ελέγξουν ένα high tech αερόπλοιο, το οποίο χρησιμεύει ως καταφύγιο, τρόπος μεταφοράς, εργαστήριο και συνεργείο.

Στην πορεία θα πρέπει να αναζητήσουν τρόφιμα και πόρους, να εξερευνήσουν ερείπια πάνω από την τοξική ατμόσφαιρα, να κάνουν craft, να κατασκευάσουν μια βάση και να δημιουργήσουν καλλιέργειες, καθώς και να συμμετάσχουν σε μάχες και σε επιστημονικές έρευνες. Τελικά, η ιολογική έρευνα των παικτών θα τους οδηγήσει σε μια θεραπεία για τους τελευταίους επιζώντες ανθρώπους.

Προσφέροντας μια single player εμπειρία με υποστήριξη για co-op να έχει προγραμματιστεί, το Forever Skies θα κάνει την εμφάνισή του πρώτα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πριν μεταβεί στα Xbox Series X και PlayStation 5.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα teaser trailer του Forever Skies.

The post Και στις κονσόλες νέας γενιάς θα κυκλοφορήσει το Forever Skies appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα