Έρχεται στο Switch η Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως η συλλογή με τις περιπέτειες του Ezio Auditore, η Assassin’s Creed: The Ezio Collection, έρχεται σύντομα στο Switch. Η συλλογή περιλαμβάνει τα τρία βασικά παιχνίδια και δύο ταινίες που συμπληρώνουν το παζλ της ζωής του Ezio.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Assassin’s Creed II ακολουθούμε τον νεαρό Ezio στα πρ΄ώτα του βήματα ως Ασσασσίνος. Ταξιδεύοντας στην Ιταλία της Αναγέννησης, ο Ezio θα αποκτήσει όλες του τις ικανότητες και θα αντιμετωπίσει τους Ναϊτες. Παράλληλα, ο Desmond Miles θα κληρονομήσει τις δεξιότητες του προγόνου του και θα ανακαλύψει μια παράξενη αλήθεια για το παρελθόν. Στο Assassin’s Creed: Brotherhood ο Ezio αναγκάζεται να συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στους Ναΐτες. Αυτή τη φορά ο δρόμος του τον οδηγεί στη Ρώμη – το κέντρο της δύναμης, της απληστίας και της διαφθοράς. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα πολεμήσει μόνος του, αλλά θα στρατολογήσει και το λαό της Ρώμης. Μια νέα Αδελφότητα θα αναδυθεί και θα πολεμήσει για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Στο Assassin’s Creed: Revelations, ο ώριμος, πλέον, Ezio, φτάνει στη Κωνσταντινούπολη, αναζητώντας μια διαφορετική αλήθεια. Ακολουθώντας τα χνάρια του μέντορα Altair ibn la-Ahad, ο Ezio θα ανατρέψει τα σχέδια των Ναϊτών στη Βασιλεύουσα και θα μάθει μια συγκλονιστική αλήθεια για το παρελθόν της ανθρωπότητας.

Αν και η συλλογή έχει ήδη κυκλοφορήσει στις οικιακές κονσόλες, εν τούτοις η Ubisoft υπόσχεται μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση του Switch θα υποστηρίζει το HD Rumble, χρήση οθόνης αφής και βελτιωμένο HUD. Δίνεται, πλέον, η δυνατότητα παιχνιδιού πάντα και παντού, χάρη στη φορητότητα του Switch.

Η Assassin’s Creed: The Ezio Collection για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου, στην τιμή των 39,99 ευρώ. Η φυσική έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει μόνο το Assassin’s Creed II στην κάρτα, ενώ το υπόλοιπο περιεχόμενο της συλλογής θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα μέσω Ίντερνετ.

The post Έρχεται στο Switch η Assassin’s Creed: The Ezio Collection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα