Έτοιμο να “ανοίξει τα πανιά του” το FAR: Changing Tides

Το FAR: Changing Tides εδώ και λίγες ώρες «απέκτησε» μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, που ορίστηκε για τις αρχές Μαρτίου, για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αποτελεί μια συνέχεια του FAR: Lone Sails του 2019, είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά από την Frontier Foundry την περίοδο της περσινής E3, και θέλει τους αμμόλοφους του πρώτου παιχνιδιού να έχουν αντικατασταθεί από έναν απέραντο ωκεανό του οποίου η στάθμη έχει ανέβει.

Το FAR:

Changing Tides αρχικά είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία πέρυσι, αλλά πήρε μια αναβολή για τις αρχές του 2022. Πλέον έχουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα από ένα νέο trailer για τον τίτλο.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η Frontier Foundry δημιούργησε επίσης μια νέα ακουστική εμπειρία, χρησιμοποιώντας το lo-fi και χαλαρό OST του τίτλου, καθώς και ορισμένα in-game στοιχεία, για τη δημιουργία δύο νέων meditative video. Το πρώτο από αυτά, με τίτλο «Above», μπορείτε να δείτε και να ακούσετε παρακάτω.

Το FAR: Changing Tides θα ανοίξει τα πανιά του για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC την 1η Μαρτίου.

The post Έτοιμο να “ανοίξει τα πανιά του” το FAR: Changing Tides appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα