ΦΗΜΗ: Έρχεται reboot στη σειρά Sillent Hill

Μαζί με έναν adventure τίτλο σε επεισόδια.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι δύο τίτλοι του franchise Silent Hill βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης, με το έναν από αυτούς να αποτελεί reboot για τη σειρά.

Τις εν λόγω φήμες

έφερε στο φως της δημοσιότητας ο χρήστης του Twitter, AesthethicGamer, ο ίδιος που αποκάλυψε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Resident Evil τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το Resident Evil Resistance σχετίζεται με το remake του Resident Evil 3 (θυμίζουμε ότι θα είναι το multiplayer κομμάτι του τίτλου), λέγοντας ότι υπάρχουν δύο τίτλοι Silent Hill σε εξέλιξη. Ο πρώτος θα είναι ένα reboot της σειράς, ενώ ο δεύτερος θα βασίζεται στη λογική του episodic adventure και θα είναι βασισμένος σε reboot. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ένα από τα δύο παιχνίδια, ή και τα δύο, θα αποκαλυφθούν φέτος.

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά Silent Hill έχει παραμείνει αδρανής εδώ και πολύ καιρό, οπότε μια επιστροφή της θα είναι, το λιγότερο, ευπρόσδεκτη. Τέλος, θυμίζουμε ότι πριν ο Hideo Kojima εγκαταλείψει την Konami, εργαζόταν μαζί με τον Guillermo del Toro επάνω σε ένα καινούργιο παιχνίδι της σειράς, το οποίο, ωστόσο, ακυρώθηκε πριν το διαζύγιο του Ιάπωνα δημιουργού με την εταιρεία. Μια πολύ μικρή γεύση από την εμπειρία του εν λόγω project είχαμε πάρει μέσα από το Playable Teaser (P.T.) που είχε κυκλοφορήσει μέσα από το PS Store, για το PS4, το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα