Ταξίδι στην Ιαπωνία για τον Phil Spencer

Γεμάτη η ατζέντα του με συναντήσεις με studio και publishers.

Ο Phil Spencer - Executive Vice President του Gaming τμήματος της Microsoft- βρίσκεται στην Ιαπωνία, έχοντας ξεκινήσει συναντήσεις με developers και publishers σχετικά με "το 2020 και πέρα".

Μέσα από μια ανάρτηση του στο Twitter,

ο Phil Spencer δήλωσε: "είναι υπέροχο να επιστρέφω στην Ιαπωνία με την ομάδα, συνομιλώντας με studio και publishers για το 2020 και πέρα. Υπάρχει πραγματικά ισχυρή ενέργεια και ενθουσιασμός για το μέλλον των παιχνιδιών".

Είναι καλά τεκμηριωμένο το γεγονός ότι το Xbox έχει ξεκινήσει συνομιλίες με game developers και studio ανά την υφήλιο για την προετοιμασία διάθεσης του Series Χ. Να θυμίσουμε ότι το brand Xbox έχει αγωνιστεί σκληρά για την «αναγνώριση» του στην Ιαπωνία, με την Nintendo και το PlayStation να κυριαρχούν στην εκεί αγορά. Μερικοί μεγάλοι αποκλειστικοί τίτλοι από κλασικούς Ιάπωνες developers θα μπορούσαν να βοηθήσουν το Xbox να κερδίσει το χαμένο έδαφος στην περιοχή. Αυτός θα πρέπει να είναι ο βασικός λόγος που ο Spencer έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία.

Great to be back in Japan with the team talking and listening to amazing studios and publishers about 2020 and beyond. Really strong energy and excitement here about gaming's future.

Phil Spencer (@XboxP3) 20 Ιανουαρίου 2020xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα