Ανακοινώθηκε το Sonic 2020 Project

Μια προετοιμασία για το 2021.

Η SEGA ανακοίνωσε το «Sonic 2020 Project», μια κίνηση που θέλει την ιαπωνική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα «διάφορες νέες πληροφορίες και projects» σχετικά με τον διάσημο μπλε σκαντζόχοιρο, κάθε μήνα του 2020.

Η εν λόγω κίνηση μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια μεγάλη προεόρτια

προετοιμασία του Sonic the Hedgehog, μέχρι το 2021, που θα έχουμε το έτος της 30ης επετείου από την πρώτη κυκλοφορία του Sonic στο Sega Mega Drive/ Genesis, με την κάθε νέα πληροφορία να ανακοινώνεται την 20η ημέρα κάθε μήνα. Την αρχή έκανε η ανακοίνωση του Sonic 2020 Project. Με την ταινία Sonic the Hedgehog να κυκλοφορεί μέσα στον Φεβρουάριο, φαίνεται ότι πραγματικά το 2020 θα είναι το έτος του σκαντζόχοιρου για την Sega.

Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει ότι μία από αυτές τις ανακοινώσεις θα αφορά ένα νέο τίτλο Sonic the Hedgehog. Ίσως ένας 3D Sonic τίτλος, ή ίσως ακόμη και μια συνέχεια του Sonic Mania.

Το Sonic Mania είναι διαθέσιμο στα Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, ενώ η ταινία Sonic the Hedgehog θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα