Συνεργασία Focus και Blackbird Interactive

Οι δημιουργοί του Homeworld 3 ετοιμάζουν νέο project.

Τη συνεργασία της με την Blackbird Interactive, την ομάδα ανάπτυξης του Homeworld: Deserts of Kharak και του επερχόμενου Homeworld 3, ανακοίνωσε η Focus Home Interactive, γνωστή ως publisher, μεταξύ άλλων, των Greedfall, Call of Cthulhu, A Plague Tale: Innocence, Vampyr και World

War Z. Όπως έγινε γνωστό, σκοπός της συγκεκριμένης συνεργασίας αποτελεί η ανάπτυξη ενός νέου τίτλου, ο οποίος θα σημάνει την δημιουργία ενός νέου IP, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του φετινού PAX East τον επόμενο μήνα στην Βοστόνη, με την κυκλοφορία του να ορίζεται εντός της τρέχουσας χρονιάς.

Σχετικά με τη νέα συνεργασία των δύο εταιρειών, ο CEO και Founder της Blackbird Interacrive, Rob Cunningham, αναφέρει: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι να εργαστούμε με την ομάδα της Focus. Από την πρώτη μας συνάντηση ήταν προφανές πως αποτελούν την ιδανική ομάδα προκειμένου να παραδώσουμε τον καινοτόμο, νέο μας τίτλο σε ένα ευρύ κοινό. Μοιραζόμαστε από κοινού το ίδιο όραμα σχετικά με τη δημιουργία νέων παιχνιδιών υψηλής ποιότητας και έχουμε περιβάλλει πλήρως τον νέο κόσμο που φτιάχνουμε. Νιώθουμε τρομερά τυχεροί και ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε και κοιτάζουμε μπροστά για μία ενθουσιώδη και παραγωγική συνεργασία”.

Από την άλλη πλευρά, ο John Bert, Chief Operating Officer της Focus Home Interactive, προσθέτει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε την ομάδα της Blackbird στην Focus, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέα και παράλληλα καινοτόμα παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν το κοινό για τα επόμενα χρόνια που ακολουθούν. Επίσης, είναι θαυμάσιο που έχουμε την δυνατότητα να αποκαλύψουμε πλήρως τον τίτλο στην PAX East 2020”.

Η φετινή εκδήλωση PAX East αναμένεται να διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου του τρέχοντος έτους στη Βοστόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα