Έρχονται νέοι τίτλοι στη σειρά Kingdom Hearts

Σύμφωνα με ένα Q&A στον λογαριασμό του Kingdom Hearts στο Twitter.

Η Square Enix ανακοίνωσε, μέσα από ένα Q & A στο Twitter, ότι υπάρχουν δύο νέες ομάδες Heart Kingdom, που εργάζονται επάνω σε παιχνίδια για την εταιρεία, με μια από αυτές

να κυκλοφορεί έναν νέο τίτλο "εκπληκτικά σύντομα". Χάρη σε μια μετάφραση από το Gematsu, έχουμε την επιβεβαίωση ότι οι παραπάνω δύο ομάδες είναι επιπλέον των ομάδων του Kingdom Hearts 3 και Hearts Union X (που εργάζονται επάνω σε ένα παιχνίδι για mobile συσκευές).

"Ενώ ένα παραδοσιακό Kingdom Hearts θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, η ομάδα του Hearts Union Χ θα η πρώτη που θα κάνει αύριο μια απροσδόκητη ανακοίνωση. Επιπλέον, εκτός από τις ομάδες των Kingdom Hearts III και Kingdom Hearts Union Χ, δύο νέες ομάδες βρίσκονται αυτή την περίοδο σε δουλειά, και ένας από τους τίτλους τους θα έρθει εκπληκτικά σύντομα".

Το franchise Kingdom Hearts ως σειρά είχε αρκετά spin-off παιχνίδια κατά το παρελθόν, οπότε μπορούμε πιθανότατα να περιμένουμε κάτι παρόμοιο να ισχύει και εδώ. Επιπλέον, το Q&A κάλυψε το επερχόμενο Re Mind DLC για το Kingdom Hearts 3, δηλώνοντας ότι θα είναι το μοναδικό DLC για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: "Όσον αφορά στο περιεχόμενο που μπορείτε να κατεβάσετε, το Re Mind θα είναι το πρώτο και τελευταίο. Εργαζόμαστε ήδη στον επόμενο τίτλο".

Το Kingdom Hearts 3 είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα