Samsung Galaxy Z Flip: Θα κλειδώνει σε δύο θέσεις, στις 90 και 180 μοίρες

Techblog.gr

Στις 11 Φεβρουαρίου στο καθιερωμένο πλέον Unpacked event, η Samsung θα παρουσιάσει την σειρά Galaxy S20 ενώ το κοινό θα γνωρίσει και τον διάδοχο του Galaxy Fold το οποίο θα ονομάζεται Galaxy Z Flip. Το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφόρησαν μερικές real life

φωτογραφίες οι οποίες αποκάλυψαν ότι ο σχεδιασμός του θα είναι παρόμοιος με αυτόν του Motorola RAZR 2019. Το Samsung Galaxy Z Flip όμως όπως αποκαλύπτει ο Max Weinbach, θα έχει οθόνη η οποία θα μπορεί να κλειδώνει στις 90 αλλά και στις 180 μοίρες.

Basically, it locks into this position and more than just the camera will be supported pic.twitter.com/nmD8sraRx2

Max Weinbach (@MaxWinebach) January 22, 2020

Όπως μπορούμε να δούμε και στην ανάρτηση του Max, το τηλέφωνο φαίνεται πως θα είναι πλήρως λειτουργικό ακόμη και αν αυτό δεν έχει ξεδιπλώσει πλήρως. Πρακτικά αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει και ως stand. Όταν το τηλέφωνο θα βρίσκεται στις 90 μοίρες εφαρμογές όπως το Google Duo ή η κάμερα, θα εμφανίζονται μόνο στο πάνω μέρος της οθόνης.

Χαρακτηριστικά

Το Samsung Galaxy Z Flip αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 855 και μπαταρία η οποία θα ανέρχεται στα 3.300mAh ενώ θα υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση στα 15W. Επιπλέον, το front panel, θα προστατεύεται από το λεγόμενο Ultra-Thin Glass film ενώ η τιμή που θα ξεκινάει από τα 1000 δολάρια.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα