Έρχονται ανακοινώσεις νέων τίτλων από τη Square Enix

Μέσα στο προσεχές διάστημα.

Μέσα από συνέντεξη που παραχώρησε η Square Enix στο No Investment, No Life (και μεταφράστηκε από το Gematsu), η ιαπωνική εταιρεία έκανε γνωστό πως -παρά τις καθυστερήσεις που προέκυψαν από την πανδημία του COVID-19- αναμένεται να πραγματοποιήσει "αρκετές" ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών μέσα στους επόμενους μήνες.

Πιο αναλυτικά, όπως

αναφέρθηκε από εκπρόσωπο της Square Enix στο ερώτημα που δέχθηκε σχετικά με τα νέα παιχνίδια που εμπρόκειτο να ανακοινωθούν στα πλαίσια της φετινής E3, και το πώς επηρέασε ο κορονοϊός τα πλάνα της εταιρείας για την τρέχουσα χρονιά: "Θα ανακοινώναμε κανονικά νέα παιχνίδια στην E3, ναι. Είχαμε σχεδιάσει συνέντευξη Τύπου ως μία αντικαταστάτρια παρουσίαση [της Ε3], αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε με αυτό καθώς τα assets δεν ήταν ολοκληρωμένα. Θα ανακοινώνουμε αυτόνομα νέους τίτλους μόλις ο χρόνος μας το επιτρέπει. Αρκετοί [εκ των οποίων] θα εμφανιστούν ανάμεσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο."

Πρόσφατα ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts: Melody of Memory από την Square Enix, το οποίο θα αποτελέσει ένα νέο "rhythm-action" παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, καθώς και το timed-exclusive "Project Athia" για το PlayStation 5 που είδαμε κατά τη διάρκεια του The Future of Gaming Event της Sony για την κονσόλα νέας γενιάς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα