Νέο δείγμα από το Cyberpunk 2077

Και ανακοίνωση anime σειράς που θα βασίζεται στο παιχνίδι.

Η CD Projekt RED έκανε διαθέσιμο -κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του Night City Wire- ένα νέο trailer για το Cyberpunk 2077, παρουσιάζοντάς μας υλικό από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου της Night

City, μερικών από τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε ως V και μια γερή δόση δράσης.

Επίσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην περιοχή “The Badlands", μια ξηρή και νεκρή περιοχή της ερήμου, χωρίς νόμους, που περιβάλλει τη Night City, όπου θα βρούμε τους Mad Max-style Nomads, που οδηγούν οχήματα συναρμολογημένα από scrap υλικό.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 19 Νοεμβρίου, με την έκδοσή του για το Google Stadia να ακολουθεί αργότερα μέσα στο 2020. Τέλος, θυμίζουμε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν απόκτηση του τίτλου στις κονσόλες της επόμενης γενιάς όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες, σε όσους έχουν αγοράσει τον τίτλο στην τρέχουσα γενιά.

Εκτός από το νέο δείγμα gameplay, η CD Projekt Red ανακοίνωσε και τη δημιουργία μιας anime σειράς με το όνομα Cyberpunk 2077: Edgerunners, που σχεδιάζεται στην Ιαπωνία από το Studio Trigger και θα έχει μουσική από τον Akira Yamaoka, που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα προβληθεί το 2022.

pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα