Τρόπος λειτουργίας του “Optimised for Xbox Series X” Label

Μαζί με τα πρώτα παιχνίδια που πήραν το πιστοποιητικό.

Η Microsoft αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στο τι σημαίνει ότι ένα παιχνίδι θα είναι “Optimised for Xbox Series X” μέσω του Xbox Wire.

Είτε

ένα παιχνίδι είναι first είτε third party, μπορεί να χαρακτηριστεί ως "Optimised for Xbox Series X" εάν έχει σχεδιαστεί ή έχει πλήρως ανακατασκευαστεί για να επωφελείται από το μοναδικό hardware του Series X. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νέα παιχνίδια, όπως το Halo Infinite, ή παλαιότεροι τίτλοι όπως το Gears 5, έχουν βελτιωθεί για να «αξιοποιούν δραματικά» τη δύναμη που προσφέρει η νέα κονσόλα.

"Τα παιχνίδια που διαθέτουν το σήμα Optimized for Xbox Series X μπορούν να παρουσιάσουν οτιδήποτε, από την εξάλειψη των χρόνων φόρτωσης μέσω της αρχιτεκτονικής Xbox Velocity, την βελτίωση των visuals και hardware-accelerated DirectX raytracing που υποστηρίζεται από την προσαρμοσμένη GPU επόμενης γενιάς, έως πιο σταθερά και συχνά υψηλότερα framerates έως 120fps" αναφέρει ο Editor του Xbox Wire, Will Tuttle.
Το DIRT 5, για παράδειγμα, θα προσφέρει στους παίκτες την επιλογή να παίξουν στα 120 FPS στο Xbox Series X, ενώ το Call of the Sea θα χρησιμοποιήσει το DirectX Ray tracing για να "ζωντανέψει" το νησί του παιχνιδιού.

Η Microsoft έκανε επίσης γνωστή τη λίστα με τα πρώτα παιχνίδια που έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα διαθέτουν το σήμα “Optimised for Xbox Series X”, την οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Assassin’s Creed ValhallaBright Memory InfiniteCall of the SeaChivalry 2ChorusCyberpunk 2077Destiny 2DiRT 5FIFA 21Gears 5Halo InfiniteHitman 3Madden NFL 21Marvel’s AvengersOutridersScarlet NexusScornSecond ExtinctionThe AscentThe MediumVampire: The Masquerade – Bloodlines 2Yakuza: Like a DragonXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα